Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
6742 Kişiye,1.259.680 Bin TL Yardım Dağıtıldı.
18 Ocak 2012 Çarşamba Saat 17:30
Dar gelirli ve muhtaç ailelere toplam 6724 aileye, 2011 Mali Yılı içerisinde 1.259.680 TL yardım dağıtıldı.

Akçakale İlçesi’nde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nca, İlçe Merkezi ve Köyde yaşayan dar gelirli ve muhtaç toplam 6724 aileye, 2011 Mali Yılı içerisinde 1.259.680 TL yardım dağıtıldı.

Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca 2011 Mali yılı içerisinde yapılan Yiyecek Yardımı olmak üzere, giyecek, yakacak, barınma, eğitim, sağlık, özürlü yardımları, proje desteği, nakdi yardımlarını içermektedir. 2012 Mali yılında da bu yardımların devam edileceği belirtildi.

Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Akçakale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 2011 yılında ihtiyaç sahiplerine yapmış olduğu yardımlar 2012 yılında da aynı şekilde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya devam edecektir. Yapılan bu yardımlarda mümkün olduğu kadar ihtiyaç sahiplerine yapılması için elimizden gelen tüm gayreti göstermeye çalışıyoruz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yardım yapılacak ailelerin bir dosyası yapılmakta ve buna gerekli tüm araştırma ve incelemeler yapıldıktan sonra yardım almayı hak ediyor ise yardım yapılmaktadır. Bizler sadece bu yardımı gerçekten hak eden aileleri belirleyip, yardımların amacına ulaşması için gayret gösteriyoruz. İlçe dışı ya da İl dışında bir hastaneye sevk edilen hasta vatandaşlarımız sevklerini getirdikleri takdirde yol paraları ödenerek, Sağlık Kuruluşlarına gönderilmeleri sağlanmaktadır.” dedi

Bu haber toplam 558 defa okundu.
Bu Habere Henüz Yorum Eklenmemiş.
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 7
Dün Tekil 325
Bugün Tekil 55
Toplam Tekil 164462

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY