Geçtiğimiz hafta içinde kızım Fatma Kübra GÜÇLÜ, Akçakale Devlet Hastanesine yatış yapmış ve KBB Uzmanı Dr Mehmet İlhan ŞAHİN tarafından yapılan ve hastane tarihinde bir ilk olan başarılı bir bademcik ameliyatı geçirmiştir.
Hastaneye yatış yaptığımız ilk andan itibaren hastamızın gerek fiziksel gerekse psikolojik yönden ameliyata hazırlanmasından ameliyata alınmasına, ameliyat sonrası dönemden taburcu olana kadar ki geçen süreçte Başta hastane baştabibi Sayın Dr Ahmet BAYAT ve KBB Uzmanı Sayın Dr Mehmet İlhan ŞAHİN olmak üzere Akçakale Devlet Hastanesinde büyük bir özveriyle nitelikli hizmet üretmeye çalışan bütün çalışanlara ahde vefa gereği şükranlarımı sunar ve bundan sonraki süreçte meslek ve çalışma hayatlarında kendim ve ailem adına başarılar diliyorum.
Ayrıca göreve geldiği ilk günden itibaren Akçakale’de başta eğitim ve sağlık alanında olmak üzere birçok ilk’in yaşanmasına ortam ve zemin hazırlayan, çözüm üretme mantığıyla bütün ezberleri bozan ve “nitelikli hizmet mutlu vatandaş” anlayışıyla bütün kurumları ve çalışanlarını domino ve motive eden İlçe Kaymakamımız Sayın Şefik AYGÖL kendim ve memleketim adına teşekkürü bir borç bilirim.
Mustafa GÜÇLÜ
Bu haber toplam 3230 defa okundu.