Şanlıurfa Akçakale karayolunda seyir halindeki otomobil yola aniden çıkan TIR’a çarptı meydana gelen kazada 1’i ağır toplam beş kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre olay 14.00 sıralarında Şanlıurfa-Akçakale karayolunun 15. Kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa istikametine gitmekte olan Halil Çiftçi(46) yönetiminde ki 34 VEC 49 plakalı otomobil iddialara göre yola aniden çıkan 34 UD 8569 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Meydana gelen kazada 34 VEC 49 plakalı otomobilde yer alan Aysel Çiftçi(18) ağır yaralanırken aynı aileden Ayşe Çiftçi, Hatun Çiftçi ve Terfe Demir hafif şekilde yaralandı. Kaza yerine gelen 112 ilk yardım ekipleri olay yerinde ki ilk müdahalenin ardından yaralıları Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.
YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Kazayı duyan çiftçi ailesi yakınları Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesine gelerek hastane acilinde sinir krizi geçirdi, sinir krizi geçirenlere ilk müdahale hastane acilinde yapıldı. Ayrıca kazanın meydana geldiği Şanlıurfa-Akçakale karayolunun 15. Kilometresinde trafik akışı yaklaşık yarım saat kontrollü şekilde gerçekleştirilirken kaza yapan araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
GAPHA Adnan ÇELİK
Bu haber toplam 1530 defa okundu.