Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Akçakale’de Engellilere Ücretsiz Kpss Kursu
21 Aralık 2011 Çarşamba Saat 13:40
29 Nisan 2012 de engelliler için yapılacak olan KPSS sınavı için Akçakale de ücretsiz olarak KPSS kursu açıldı.

Akçakale İlçe halk kütüphanesinde hafta içi her gün 18.00 21.00 Saatleri arasında verilen kursa 23 başvuru yapıldı. Açılan Kursla ilgili engellileri temsilen açıklama yapan Ahmet Efeakdoğan: 29 Nisan 2012,de engelliler için KPSS sınavının yapılacağı açıklamasından sonra İlçede yaşayan engelli kardeşlerim için kurs açılması yönünde neler yapabilirim diye düşündüm. Bu konuyu hemen İlçe kaymakamı, Belediye başkanı, İlçe milli eğitim müdürü ve İlçe halk eğitim merkezi yöneticileriyle paylaştım. Onlar da bu konunun çok önemli ve güzel bir çalışma olduğunu bu konuda her türlü fedakârlığı yapacaklarını söylediler. Bu desteklerinin hemen ardından gerekli çalışmaları başlatarak İlçe halk eğitim merkezi tarafından bu kursumuz 19.12.2011 tarihinde başlamıştır. Verimli olacağını düşündüğüm bu kurs için Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Dedi.

Musfa Güçlü-Coşkun Atan

Bu haber toplam 1254 defa okundu.
cann can
eski ve eskici
Eski Sevgili diye bir şey yok arkadaşım, Mesela Eski Bira , Eski sigara diyormuyuz hiç. Hele o eski sevgiliye Dönenleri Hiç anlamıyorum , Bitmiş bir Parfüm şişesine Su koyup tekrar tekrar dibini görmek gibi bir şey oluyor.Gittikçe benliğini kaybediyor, Kokusunda bile bir değişiklik oluyor , senin benimsediğin koku başka kokulara dönüyor artık, Hiç bir eski şey yeni olamaz artık hayatımızda..
Sen eskisin , ama ben eskici değilim mesela...
08 Ocak 2012 Pazar Saat 13:26
cann can
...
bi de bayanlar için yapsanız hıç fena olmaz yanii (tabi engellı deıl engelsiz)
23 Aralık 2011 Cuma Saat 15:53
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 9
Dün Tekil 325
Bugün Tekil 59
Toplam Tekil 164466

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY