Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Akçakale'de SBS başarısı
06 Ekim 2011 Perşembe Saat 08:58
Akçakale'de eğitimdeki başarı seviyesi her yıl katlanarak devam ediyor.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, 2008 yılında 28 kişiyle başlanan SBS'deki başarı sayısının 2009 yılında 154, 2010 yılında 278 ve 2011 yılında ise 347'ye yükseldiği kaydedildi.Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, 2012 yılındaki hedeflerinin ise ilçe ve köylerde en az 450 öğrencinin SBS sınavında başarılı olarak bir okula yerleştirilmeleri olduğunu ifade etti.Eğitim ve öğretimdeki bu başarının, birlikte ve inanarak çalışmanın bir ürünü olduğunu belirten Aygöl, şunları kaydetti:''Bu ülkenin geleceği, geleceğin nesilleri ile şekillenecektir. Büyük önder Atatürk'ün deyimiyle Öğretmenlere atfen 'Öğretmenler, gelecek yeni nesil sizlerin eseri olacaktır' diyerek geleceğin gençlerini şekillenmesinde eğitimcilere hedef göstermiştir. Gençlerimizin geleceklerini hazırlama noktasında bizlere büyük görevler düşmektedir. Çünkü idealist yetiştirilen gençler, ülkenin kaderini belirlemede etkin rol oynayacaklardır. Geleceğini belirleyen genç yetiştiremeyen ülkelerin geleceği karanlıktır. Ülkemizin aydınlık yarınları için, gençlerimizin geleceği için, eğitim ve öğretime gereken değerin verilmesi gerektiği inancındayım. Bu başarıda emeği geçen tüm eğitim kadrosuna velilerimize ve sevgili öğrencilerimize müteşekkirim.''

Bu haber toplam 954 defa okundu.
Bu Habere Henüz Yorum Eklenmemiş.
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 2
Dün Tekil 325
Bugün Tekil 60
Toplam Tekil 164467

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY