Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Akçakale'spor:3 Anadolugençlik:1
15 Ocak 2012 Pazar Saat 18:41
Süper amatör kümede mücadele eden Akçakale spor yenik duruma düşmesine rağmen maçı almasını bildi.

Şanlıurfa süper amatör kümede mücadele eden Akçakale spor ilk yarida 1:0 yenik düşmesine rağmen maçı 3:1almasını bildi.

Şanlıurfa Yenice stadında oynanan maçta rakibi Anadolu Gençlik spor takımı ilk yarıda penaltıdan 1:0 öne geçti.

2.yarıya fırtına gibi giren Akçakale spor takımın gol kralı oyuncusu Mahmut Toprak’lının ayağından biri penaltıdan olmak üzere bulduğu 3:golle rakibini 3:1yenerek önümüzdeki hafta oynayacağı zorlu rakibi Birecik Belediye spor’un önünde liderliğini sürdürdü.

Maçın ardından görüşlerini aldığımız Akçakale spor teknik direktörü Mehmet Emin Önhan şunları söyledi”Oyuncularımı sergiledikleri mücadeleden dolayı kutluyorum önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız ligin en önemli maçı olan Birecik Belediye spor maçında taraftarlarımız bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz şampiyonluk yolundaki en önemli maçtan galip çıkarsak sezon sonunda şampiyon olacağımıza gönülden inanıyorum”diye görüşlerini dile getirdi

Haber:Fotoğraf:Reşat Amonak

Bu haber toplam 1354 defa okundu.
yıldırım
FUTBOLDAN ANLAMAK LAZIM
MAÇI BEN İZLEDİM 3 GOLÜ ATAN ARKADAŞIMIZ HİÇDE ŞANSLI GOLLER ATMADI.GEÇEN HAFTA OLAN ŞANSIZLIĞINI BU HAFTAYA TAŞIMAMAK LAZIM.FUTBOLDAN ANLAYAN KİŞİLERİN BU ARKADAŞIMIZIN İYİ BİR FUTBOLCU OLDUĞUNU BİLMİŞ OLMALARI GEREKİYOR.VE BU ARKADAŞIMIZ 5 DEFA GOL KRALI OLDU.HER NE OLURSA OLSUN BU ARKADAŞLARA DESTEK VERELİM.SONUÇTA BU MEMLEKET İÇİN KOŞTURUYORLAR.HERKESE SAYGILAR.
17 Ocak 2012 Salı Saat 15:34
AHMET
kaç golu var gol kralını
kaç goluvar bu kralın maçta en iyi oynayan ibrahim bide faruk fıratttı mahmut yattı işt şans gol atmasıydı
16 Ocak 2012 Pazartesi Saat 09:34
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 6
Dün Tekil 325
Bugün Tekil 61
Toplam Tekil 164468

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY