Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Ali Öztürk Ameliyat Olacak
26 Kasım 2011 Cumartesi Saat 14:39
Akçakalespor’un başarılı oyuncusu Ali Öztürk 29.11.2011 günü ayağından ameliyat olacak.

Akçakalespor’un evinde oynadığı Anadolu Gençlikspor maçında sağ ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan ve ayağında çekilen mr sonucu Medıal Menüsküs olduğu anlaşılan Akçakalespor’un başarılı oyuncusu Ali Öztürk 29.11.2011 günü ayağından ameliyat olacak.

Görüşlerini aldığımız başarılı oyuncu Ali Öztürk sakatlığıyla ilgili şunları söyledi.

“Anadolu Gençlik spor maçında şanssız bir şekilde sakatlandım çekilen mr sonucu ayağımdan ameliyat olacağım sakatlığım süresince benden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta teknik direktörümüz Emin Önhan olmak üzere Kadir Alptekin hocamız ,Başkanımız Bozan Yavuz, değerli arkadaşım Mehmet Can ve bütün takım arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ameliyat sonrası takımdaki yerimi tekrar almak istiyorum dileğim arkadaşlarımın sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemeleri. bu vesile ile hepsine başarılar diliyorum”diye görüşlerini dile getirdi.

Reşat Amonak

Bu haber toplam 2422 defa okundu.
ßir Dost
Geçmiş Olsun Dİleklerim
Ali abeme geçmiş olsun dileklerimle
27 Kasım 2011 Pazar Saat 18:42
AHMET
kral
geçmiş olsun kral
27 Kasım 2011 Pazar Saat 17:28
Mesut ençbir
Geçmiş olsun
allah acil şifalar...!
27 Kasım 2011 Pazar Saat 14:22
mustafa sökmen
RABBİM ŞİFA VERSİN
Ali kardeşimm ilk öncelikle geçmiş olsun dileklerimiz iletirimm ve ameliyattan da başaraılı bir şeklide geçer sen de yeşil sahalara dönersin inşallah bu arada haberi yapan Reşat abimimizede sonsuz saygılar....
27 Kasım 2011 Pazar Saat 07:58
fethullah demir
gecmiş olsun
inşallahy amelayetin iyi gecer kaederşim
26 Kasım 2011 Cumartesi Saat 17:25
ismail
tez zamanda gel
allah acil şifa versin kardeşim bir an önce sahalara dönersin inş zaten akçakaleli futbolcu yok sahada
26 Kasım 2011 Cumartesi Saat 15:45
SALİH
allah acil şifalar versin
ali kardeşim seni seyrederken insan hırslanıyor seninde hırsına ve mucadelene hayranım ama sakatlanman iyi olmadı zaten yerli futbolcu oynatılmıyor bide sende gittin az kaldı
26 Kasım 2011 Cumartesi Saat 15:42
MEHMET
geçmişolsun
geçmiş olsun ali kardeşim
26 Kasım 2011 Cumartesi Saat 15:11
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 5
Dün Tekil 325
Bugün Tekil 63
Toplam Tekil 164470

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY