Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ve İlçe Müftüsü Hüseyin Ortaç önce Turgut Özal Mahallesi muhtarlık binasına giderek muhtarlıkta bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen yetkililer daha sonra yapımı devam eden cami inşaatını gezdiler. Kaymakam ve Belediye Başkan mahalle muhtarı Yusuf arslan’dan cami inşatı hakkında bilgi aldılar. Mahalle sakinleri tarafından yetkililere camimize ne yardım yapacaksınız sorusuna, Kaymakam Aygöl, 5 ton demir ve 500 torba çimento Belediye Başkan Ayhan ise inşaat için gerekli bütün kum ve piriketleri karşılayacaklarını söylediler. Mahalle sakinleri verilen bu sözlere karşı Kaymakam Aygöl ve Başkan Ayhan’a alkış çalarak yardım sözünün sevincini yaşadılar.
Turgut Özal Mahalle Muhtarı Yusuf Arslan yaptığı açıklamada; “Yapımı devam eden cami inşaatımız şu ana kadar mahalle sakinleri ve hayır sahiplerinden 30 bin TL yardım geldi. allahın izniyle Sayın Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın yaptığı bu yardımla cami inşaatımızın iskeleti tamamlanacak ben buradan mahalle halkı adına kaymakamımız ve başkanımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.
Bu haber toplam 2394 defa okundu.