Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Aygöl ve Ayhan’dan Yardım
11 Nisan 2011 Pazartesi Saat 14:34
Akçakale Turgut Özal mahallesinde yapımı devam eden camiye kaymakam Aygöl ve başkan Ayhan’dan 5 ton demir,500 torba çimento inşaata gerekli kum ve briket yardım sözü verdiler.

Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ve İlçe Müftüsü Hüseyin Ortaç önce Turgut Özal Mahallesi muhtarlık binasına giderek muhtarlıkta bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen yetkililer daha sonra yapımı devam eden cami inşaatını gezdiler. Kaymakam ve Belediye Başkan mahalle muhtarı Yusuf arslan’dan cami inşatı hakkında bilgi aldılar. Mahalle sakinleri tarafından yetkililere camimize ne yardım yapacaksınız sorusuna, Kaymakam Aygöl, 5 ton demir ve 500 torba çimento Belediye Başkan Ayhan ise inşaat için gerekli bütün kum ve piriketleri karşılayacaklarını söylediler. Mahalle sakinleri verilen bu sözlere karşı Kaymakam Aygöl ve Başkan Ayhan’a alkış çalarak yardım sözünün sevincini yaşadılar.

Turgut Özal Mahalle Muhtarı Yusuf Arslan yaptığı açıklamada; “Yapımı devam eden cami inşaatımız şu ana kadar mahalle sakinleri ve hayır sahiplerinden 30 bin TL yardım geldi. allahın izniyle Sayın Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın yaptığı bu yardımla cami inşaatımızın iskeleti tamamlanacak ben buradan mahalle halkı adına kaymakamımız ve başkanımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Bu haber toplam 2394 defa okundu.
Bu Habere Henüz Yorum Eklenmemiş.
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 9
Dün Tekil 325
Bugün Tekil 67
Toplam Tekil 164474

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY