Beşiktaş ve Kasımpaşa alt yapı sorumlularının Akçakale alt yapı antrenörü Ahmet Yıldık ile temasa geçerek alt yapı kalecisi İsa Faruk Günay'ı(16) denemek için İstanbul'a davet ettiler.
Görüşlerini aldığımız alt yapı antrenörü Ahmet Yıldık başarılı file bekçisinin İstanbul,a davetiyle ilgili şunları söyledi ”Bir süredir alt yapı takımımızın başarılı file bekçisi İsa Faruk Günay,ı takip ettiklerini ve denemek için oyuncumuzu İstanbul'a götürmek istediklerini bize bildirdiler.iznimizi istediler biz de Akçakale spor antrenörümüz sayın Mehmet Emin Önhan ile görüş alışverişinde bulunarak oyuncumuzun geleceği için kendisine izin verdik inşallah başarılı olur ve biz de hocaları olarak onunla gurur duyarız" dedi İstanbul'a gitmek için gün sayan başarılı file bekçisi İsa duygularını şöyle dile getirdi.”Beşiktaş ve Kasımpaşa spor alt yapı takım teknik sorumlularının beni izlemesi,beğenip İstanbul'a davet etmesi beni çok sevindirdi inşallah en kısa zamanda İstanbul'a gidip kendimi ispatlarım benim gitmem için her türlü desteklerini benden esirgemeyen hocalarım sayın Mehmet Emin Önhan ve Ahmet Yıldık hocama sonsuz saygılarımı sunuyorum inşallah onları mahcup etmem”diye sevincini ve görüşlerini dile getirdi.
Reşat Amonak
Bu haber toplam 2642 defa okundu.