Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Beşiktaş Akçakaleli Kaleciyi Denemek İçin İstanbul’a Davet Etti
15 Ekim 2011 Cumartesi Saat 14:54
Akçakale spor alt yapı takımında oynayan İsa Faruk Günay(16) Beşiktaş alt yapı takımı denemek için İstanbul’a davet etti.

Beşiktaş ve Kasımpaşa alt yapı sorumlularının Akçakale alt yapı antrenörü Ahmet Yıldık ile temasa geçerek alt yapı kalecisi İsa Faruk Günay'ı(16) denemek için İstanbul'a davet ettiler.

Görüşlerini aldığımız alt yapı antrenörü Ahmet Yıldık başarılı file bekçisinin İstanbul,a davetiyle ilgili şunları söyledi ”Bir süredir alt yapı takımımızın başarılı file bekçisi İsa Faruk Günay,ı takip ettiklerini ve denemek için oyuncumuzu İstanbul'a götürmek istediklerini bize bildirdiler.iznimizi istediler biz de Akçakale spor antrenörümüz sayın Mehmet Emin Önhan ile görüş alışverişinde bulunarak oyuncumuzun geleceği için kendisine izin verdik inşallah başarılı olur ve biz de hocaları olarak onunla gurur duyarız" dedi İstanbul'a gitmek için gün sayan başarılı file bekçisi İsa duygularını şöyle dile getirdi.”Beşiktaş ve Kasımpaşa spor alt yapı takım teknik sorumlularının beni izlemesi,beğenip İstanbul'a davet etmesi beni çok sevindirdi inşallah en kısa zamanda İstanbul'a gidip kendimi ispatlarım benim gitmem için her türlü desteklerini benden esirgemeyen  hocalarım sayın Mehmet Emin Önhan ve Ahmet Yıldık hocama sonsuz saygılarımı sunuyorum inşallah onları mahcup etmem”diye sevincini ve görüşlerini dile getirdi.

Reşat Amonak

Bu haber toplam 2642 defa okundu.
Mehmet Demir
Gurur Verici....
Gerçekten gurur verici bir olay. Sevinmek bir yana böyle değerleri bulup sahip çıkmak takdire şayandır. Umarım denemelerde başarılı olur ve alt yapıya yerleşir küçük kardeşimiz.
16 Ekim 2011 Pazar Saat 00:18
isim şartmı
Sonuna Kadar Arkadandayız kardeşim
Öncelikle Reşat amanok abemize teşekkür ederiz
m.emin önhan ahmet yıldık tebrik ederim ikiside harika kişilikli karekterli insanlar baba adamlar :)

İsacım kardeşim sonuna kadar arkandayım sende o yetenek war umarım bi yere warır akçakaledeki diğer gençlerin önünü açarsın sonuna kadar arkandayım boş boş konuşan insanlarıda boswer kardesim /İsim Sölemesemde olur/
15 Ekim 2011 Cumartesi Saat 18:39
REŞAT AMONAK
İNŞALLAH
BEN SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM VE NE MUTLU BANAKİ SİZİN GİBİ DEĞERLİ İNSANLARLA ÇEVRİLİ ETRAFIM ALLAH SİZLERİ VAR ETSİN.ALLAH SENİN VE İSANIN EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI VERİR İNŞALLAH BENİM BUNDAN ZERRE ŞÜPHEM YOK ZİRA ÇOK DEĞERLİ İNSANLARSINIZ ALLAH HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH SAYGILAR KARDAŞ
15 Ekim 2011 Cumartesi Saat 18:17
isa faruk günay
selam
herkese teşekkurlerımı bir borç bilir bana destek olan herkese çok teşekkur ederm kendimi gösterip butun çabalarımla en iyi yerlere gitmek için çok çalışıp en iyi olmak için yarışacam saygılarımla
15 Ekim 2011 Cumartesi Saat 17:22
mustafa sökmen
BAŞARI
reşat abi biz uzakta ki akçakaleli hemşerilerin olarak özellikle sana ne kadar teşekkür etsekte azdır sen uzakaları bizlere yakın eden akçakalenın esnafı ve akçakale sevdalısı abimize ustamıza teşekkür ederiz ben yeğenim isa konusuna gelince elimden geldiği kadar destekçisiyim inşallah televizyonda maç seyrederken lan iso şimdi nerdesen az önce yanımızda di diye tebessüm etmek dileklerimizle ben yeğenimle gurur dıuyarım......
15 Ekim 2011 Cumartesi Saat 15:10
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 6
Dün Tekil 325
Bugün Tekil 76
Toplam Tekil 164483

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY