Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Bölge İnsanı İçin Umut Işığı Olma Yolunda İlerliyor
01 Kasım 2011 Salı Saat 14:51
Şanlıurfa’nın Akçakale Anadolu Lisesinde eğitim gören bütün öğrencilere yapılan deneme sınavları ile adeta ÖSYM sınav havası estiriyor.FOTO GALERİ

Akçakale ve Harran bölgesinin en iddialı okulu olan Akçakale Anadolu Lisesi eğitime son sürat devam ediyor.

Bu yıl SBS ile gelen 90 öğrenci ile birlikte mevcudu 240’ı bulan okul, yeni ve temiz binası, projektörlerle desteklenmiş sınıfları, çeşitli dokümanları ve en önemlisi her branşta mevcut öğretmenleriyle öğrencilere seçkin bir okul havasında eğitim öğretim imkanı sağlıyor. Kendisiyle görüştüğümüz okul müdürü Mehmet Asutay ‘ öğrencilerimiz 20–25 kişilik sınıflarda ders görüyor. Her dersten sonra uyguladığımız testlerle hem bilgilerini pekiştiriyor hem de varsa eksiklerini görme imkanını buluyor. Öğrenci merkezli, aktif katılımlı ve işbirlikçi eğitimi merkeze alan okulumuz, öğrencilerin en verimli şekilde kendilerini geliştirmelerine aracı oluyor. Ayrıca yaptığımız deneme sınavları ile de ÖSYM’nin provasını yaptırıyoruz.’ diyerek okulun vizyonunu ortaya koydu. Seneye ilk mezunlarını verecek olan okul, bölge insanı için umut ışığı olma yolunda ilerliyor.Mustafa Güçlü

Bu haber toplam 2550 defa okundu.
YURDAGÜL GÜNER
SABIR,ÖZVERİ,AZİM VEEE BAŞARI....
Akçakale ilçesinde 5 yıl görev yaptım. Akçakale Anadolu lisesinde de gecen yıl 1 dönem çalışma fırsatını yakaladım. Yeni açılmasına rağmen Temelini Halil Bey'in attığı ve daha sonra gelen okul müdürümüz Mehmet Bey'in katkılarıyla öğrencileriyle idaresiyle ideal bir okuldu. Gördüğüm kadarıyla bir yılda çok güzel değişiklikler olmuş. Eminim ki gelecek yıllarda herşey daha güzel olacak. Gecen yıl ki 90 öğrencime şimdiden başarılar diliyorum...Akçakale'nin bmyle bir okula ihtiyacı vardı umarım devam gelir.
03 Kasım 2011 Perşembe Saat 20:06
Mithat DOĞAN
İDARE
Eğitim açığımızı kapatabileceğimiz bir okul, başta idarecilerinden Mehmet ASUTAY Bey olmak üzere tüm eğitim neferlerine teşekkür ederiz.
02 Kasım 2011 Çarşamba Saat 11:15
ali gündoğan
başarı
iyiler her zaman kazanır...
01 Kasım 2011 Salı Saat 19:14
Halil ÖLMEZ
EĞİTİMDE MARKA
Akçakale ve Harran bölgesinde başarı hedeflerine emin adımlarla ilerleyen tek okulumuz olan Akçakale Anadolu Lisesi sistemli, ilkeli ve kendisini sürekli yenileyen çağdaş eğitim anlayışıyla yöre halkının beğenisini ve güvenini kazanmıştır.Okulu bu duruma getiren düzenli ve özverili çalışmasından dolayı Okul Müdürümüz Mehmet ASUTAY' a teşekkür ederiz...
01 Kasım 2011 Salı Saat 16:42
faruk bey
Bravo
Söze gerek kalmamış Tek Cümleyle BRAVO İdare ve öğretmenlere
01 Kasım 2011 Salı Saat 16:13
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 8
Dün Tekil 325
Bugün Tekil 77
Toplam Tekil 164484

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY