Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Cüneyt Uyanıkoğlu maça damgasını vurdu
09 Aralık 2011 Cuma Saat 12:02
Akçakale'de devam eden mahalle'ler arası voleybol turnuvası çekişmeli maçlara sahne oluyor

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde devam eden mahalle'ler arası voleybol turnuvasında dün akşam oynanan  Hürriyet Mahallesi ve Süleymanşah Mahallesi karşılaşmasında heyecanlı ve çekişmeli bir oyunla gülen taraf Hürriyet Mahallesi oldu.karşılaşma sonucu 3:2

Cüneyt Uyanıkoğlu karşılaşmada sergilediği perforsmanla maça damgasını vurdu karşıladığı servisler,bloklarıyla ve smaçlarıyla gecenin yıldızı olan Uyanıkoğlu maç sonunda duygularını şöyle dile getirdi"turnuvada şampiyon olacağımıza gönülden inanıyorum sağ el parmaklarımda hafif sakatlığım var umarım bir dahaki karşılaşmada bu sorunla karşılaşmam ve turnuva sonunda gülen taraf biz oluruz"

Haber:Reşat Amonak

Bu haber toplam 1498 defa okundu.
delibalta
takım oyunu
valla cüneyt tek başına iyi oynasa da sonuçta takım oyunu iyi oynandı. öyle kazanıldı.
19 Aralık 2011 Pazartesi Saat 21:20
mustafa gündoğan
BAŞARILAR
boyle bir organizyonu düzeleyenlere teşekür etmek istiyorum Cüneyt kardeşime başarılar diliyorum ANTEPTEN HEMŞİRİLERİME SELAM
10 Aralık 2011 Cumartesi Saat 03:16
mustafa sökmen
BAŞARI
Ben bu Turnuvalar başladığında da Hürriyet mahallesinin önde gideceğini çok iyi biliyorum cüneyt ve cumhur kardeşleri yakınen tanırım ve sporculuklarınıda çok iyi bilirim ben bu turnuvanın galibi hürriyet mahallesi diyebilirizz favorilerimin arasında ilk önce onlar var....
09 Aralık 2011 Cuma Saat 14:39
özgür sezgin
allahıya kurbannnn
başarılarınızın devamını dilerim umarım turnuva sonunda kupa hürriyet mah.gider yakışır kardeşlerime devam
09 Aralık 2011 Cuma Saat 14:00
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 6
Dün Tekil 325
Bugün Tekil 81
Toplam Tekil 164488

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY