Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Elektrik Kesintisi Vatandaşı Canından Bezdirdi
02 Ağustos 2011 Salı Saat 14:41
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde elektriklerin neredeyse saat başı kesilmesi Ramazan ayında vatandaşları çileden çıkardı.

Akçakale’de son günlerde elektriklerin sık sık kesilmesi başta ilçe esnafı olmak üzere bütün vatandaşları çileden çıkardı. İlçede sık sık meydana gelen elektrik kesintileri yüzünden elektronik eşyalarının çoğunun yandığını ya da zarar gördüğünü belirten vatandaşlar bu konuda TEDAŞ yetkililerine sitem ederek gereken hassasiyeti göstermediklerini iddaa ettiler. Vatandaşlar; "Bu Ramazan ayında havaların 40 ile 45 derece aralığında seyrettiği şu günlerde fırtına yok, yağmur yok, çamur yok, elektrik kesintilerine bir anlam veremiyoruz. Buradan ilgili yetkililere sesleniyoruz. Bu elektrik kesintilerine bir an önce çözüm bulun, üretin" dediler.

Ayrıca TEDAŞ’ın olası bir arıza durumunda kendilerine ulaşılmak için verilen arıza bildirim numaralarının ise sürekli meşgul olduğunu ifade eden vatandaşlar , bunun kasıtlı olarak yapıldığını iddaa ettiler.

Biz de buradan ilgili kamu kuruluşlarına ve  yetkililerine sesleniyoruz vatandaşın feryadına kulak verin diyoruz.

Mustafa Güçlü

Bu haber toplam 2530 defa okundu.
Mehmet Demir
Sessizliğin Sebebi Nedir?
2011 yılındayız ve bu elektrik işi baya bir komik hale geldi. Yetkililer nerde, bu işten sorumlu olan kişiler nerde? Ne yani bu durumu seyredip kaderimize mi küseceğiz? 10 dk da bir kısık elektiriğin verilişini yoksa sadece bizler mi hissediyoruz. Bozulan cihazların ödenekleri kimlerden çıkacak? Savcılığa suç duyurusu mu yapalım, tutanak mı tutturalım. Bizler fatura ödemiyor muyuz? Bu kadarıda gerçekten fazla oldu bu işin...
04 Ağustos 2011 Perşembe Saat 14:45
elnino
Akcakale.com'a teşekürler
ben notebook için adaptör almaktan değiştirmekten bıktım tedaş elektriği keserek adaptörlerimi bozmaktan bıkmadı son 2 ay içinde 3 adaptör değiştirdim yeter artık yav!
03 Ağustos 2011 Çarşamba Saat 22:05
ali
mustafa güçlüye teşekürler
bende katılıyorum bu ramazan ayında barı kesıntıler olmasa elektırıklerın 5 daka kesılmesı bıle bu kavurucu sıcakta yeter neden se ilçemizin önde gelen sıyasetçılerı kukla gıbı ler bakan geldı koş yok şaka otur yazıklar olsun derım
03 Ağustos 2011 Çarşamba Saat 08:30
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 6
Dün Tekil 325
Bugün Tekil 87
Toplam Tekil 164494

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY