Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Esentepe İMKB Lisesinden 4 Bin Kişiye Aşure İkramı
17 Aralık 2011 Cumartesi Saat 14:25
Esentepe İMKB Lisesi Müdürlüğünce her yıl gerçekleştirilerek geleneksel hale getirilen “Aşure günü” etkinliği bu yıl da gerçekleştirildi.

Esentepe İMKB Lisesi bahçesinde düzenlenen aşure günü etkinliğine Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, Milli Eğitim Şube Müdürleri Nihat Yıldırım, Murat Süngü, Okul Müdürü Turgut Karadağ, İlimiz merkezinde görev yapan tüm Okul Müdürleri ve Öğretmenler ile okulun öğrencileri katıldı.

4 bin kişilik hazırlanan aşure ikramı, okul bahçesine kurulan kazanlardan Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin’in ilk ikramı bizzat yapması ile başladı.

“Aşure günü” etkinliğinde bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin “ Esentepe İMKB Lisemizce geleneksel hale getirilmiş olan Aşure günü etkinliği için bugün buradayız. Bu günler paylaşmanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın somut örneğidir. Bu nedenle bu anlamlı faaliyette emeği geçen okul yönetimini, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Dedi.

Bu haber toplam 550 defa okundu.
Bu Habere Henüz Yorum Eklenmemiş.
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 7
Dün Tekil 325
Bugün Tekil 91
Toplam Tekil 164498

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY