Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
''GAP Tarım Meslek Lisesi'' eğitim öğretimine devam ediyor
29 Aralık 2011 Perşembe Saat 13:37
Akçakale'de bu yıl hizmete giren ''GAP Tarım Meslek Lisesi'' Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen öğrencileriyle eğitim öğretimine devam ediyor.

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, GAP ile birlikte gelişen Şanlıurfa'da tarımının büyük bir ihtiyacını karşılaması planlanan Akçakale ''GAP Tarım Meslek Lisesi'' Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen 70 Öğrenci ve 9 Öğretmenle eğitim öğretim hayatına merhaba dedi.

Türkiye'deki 17. okul olma özelliği taşıyan lise 53 bin metre karelik bir alanda eğitimine devam ediyor. Yatılı olarak eğitim veren lisede; 12 derslik,  tarım alet ve makineleri, laboratuvar, çok amaçlı salon, çim saha ve iki adet yüzme havuzu bulunuyor.

Liseyle ilgili açıklama yapan Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, bu yıl eğitimine başlanan lisenin bölgenin ve ülkenin en iyi okullarından biri olacağını belirterek,''90 öğrenci kapasiteli açılması düşünülen okulumuz da şuanda 70 öğrenci ile eğitim öğretime başlandı. Okulumuzun gerçekten fiziki yapısı ve eğitim öğretimi ile ülkemizin, bölgemizin, ilimizin en güzel okullarından birisi olacaktır'' dedi.

Bu haber toplam 966 defa okundu.
Bu Habere Henüz Yorum Eklenmemiş.
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 6
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 75
Toplam Tekil 165202

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY