Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Hac Kurada İsmi Çıkmayınca Kahroldu
23 Haziran 2011 Perşembe Saat 15:20
Akçakale Süleyman şah mahallesinde ikamet eden 60 yaşındaki hacı adayı Halef Togay, 3 kez hac için başvuruda bulunmasına rağmen kuralarda isminin çıkmamasına üzüldüğünü söyledi.

Akçakale Süleyman şah mahallesinde ikamet eden 60 yaşındaki hacı adayı Halef Togay, 3 kez hac için başvuruda bulunmasına rağmen kuralarda isminin çıkmamasına üzüldüğünü söyledi.

Diyanet in yapmış olduğu bu uygulamadan şikâyetçi olduğunu söyleyen Halaf Togay, ''Benden sonra müracaat edenlerin isimleri hac kurasında çıktı. Ben üç kez müracaat etmeme rağmen benim ismim çıkmadı. Diyanet yetkilerinin özellikle daha önceden başvuruda bulunanlara tolerans tanıması gerekiyor ve kutsal topraklara göndermesi gerekiyor'' diye konuştu.

Halaf Togay, her müracaat ettiğinde büyük mutluluk içersinde olduğunu, fakat listeler açıklandığında ise sonucu görünce üzgün ve kahrolduğunu söyledi.

Haber; Coşkun Atan

Bu haber toplam 3218 defa okundu.
MUSTAFA
ALLAH C.C NIYETLE LERE BAKAR
S.A. KARDEŞLERİM BİR BÜYÜĞÜMÜZ BUYURMUŞTU; ''BİZ HER YIL HAC İÇİN NIYET EDİYORUZ.GİTMEZSEK TE HAC SEVABINI ALIYORUZ.'' YANLIZ BU YORUMU OKUYACAK KARDEŞLERİMİZ NASIL OLUR DEDİĞİNİ DUYAR GİBİ OLDUM. AMA ONLARADA AÇIKLAMA YAPMAK İSTİYORUM. HAC FARZ I UZERİNDEN KALKMAZ SADECE HAC SEVABINI ALIR. ALLAH CUMLEMİZİN NİYETİNİ DÜZELTSİN İNŞALLAH.
25 Temmuz 2011 Pazartesi Saat 10:23
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 7
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 76
Toplam Tekil 165203

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY