Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Halk Eğitim Merkezi 100 Ayrı Kurs Açılacak
19 Ekim 2011 Çarşamba Saat 17:49
Akçakale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 2011–2012 eğitim-öğretim döneminde 100 dal da kurs açacak.

Akçakale Halk eğitim merkezi gençleri hayata bağlamak ve var olan yeteneklerini açığa çıkarmak için bir birinden faydalı 100 kursu talepler doğrultursunda hayata geçirme kararı aldı.

Akçakale kaymakamı Şefik Aygöl 2011–2012 eğitim öğretim yılında çeşitli branşlarda 100 dalda açılacak olan kurs çalışmaları ile ilgili yatığı açıklamada, çalışmalarındaki temel amaçlarının, özellikle gençlerin kötü alışkanlıklarından kurtarmak meslek öğrenmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Toplumların, yetenekleri gelişmiş, karşılaştığı yeni durumlara uyum sağlayabilen, karşısına çıkabilecek  her türlü engelle mücadele etme gücüne sahip, kendini geliştirmesini, düzeltmesini bilen, dengeli, disiplinli, öz denetimi güçlü bireylerle geleceğe güvenle bakabileceğini belirten Kaymakam Aygöl, "Bu nedenledir ki, Ulu Önderimiz devrimlerine eğitim ve öğretim alanından başlamış, 'Eğitimdir ki bir milleti şanlı, şerefli, yüksek bir toplum halinde yaşatır veya kölelik ve yoksulluğa terk eder' diyerek, bizlere ilerleme yolunda kullanacağımız kılavuzu göstermiştir. Eğitim, ülke sorunlarının farkında olan ve bunlara sahip çıkan insan profilini ön plana çıkartmakta, bu durum aynı zamanda ekonomik gelişim hızına ivme kazandırmaktadır.

Açılacak olan bu 100 kursta mutlaka kendinizi ifade edebileceğiniz bir kurs olacağını belirten Kaymakam Aygöl, yeni öğretim yılının ilçemize ve ülkemiz için başarılı ve hayırlı olmasını diliyorum. dedi      

Bu haber toplam 878 defa okundu.
Bu Habere Henüz Yorum Eklenmemiş.
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 7
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 76
Toplam Tekil 165203

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY