Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Karate Kursuna Yoğun İlgi
21 Aralık 2011 Çarşamba Saat 13:30
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde Akçakale Kaymakamlığı, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezinin düzenlemiş olduğu karate kursuna öğrencilerden yoğun ilgi var.

Kursun hocalığını savunma sanatları Uluslararası Şampiyonalarda 1.Derecesi bulunan Yazlıca İlköğretim okulu beden eğitimi Öğretmeni karate dalında siyah kuşak 2.Dan sahibi Bedia Serçe(23)nin yaptığı karate kursunun 36.kayıtlı öğrencisi bulunuyor.

Akçakale Kaymakamlığı bünyesinde bulunan Akçakale Kaymakamlığı Kapalı Spor salonunda verilen kursa yaşları 9 ile 19 arasında değişen öğrencilere ders veren beden eğitimi öğretmeni Bedia Serçe kurs hakkında görüşlerini şöyle dile getirdi.

“Akçakale ilçesine tayinimin çıktığı yaklaşık 2.aydan bu güne kursun açılmasında yardımlarını esirgemeyen başta Kaymakamımız Şefik Aygöl olmak üzere ilçe gençlik Spor Müdür Vekilimiz Mehmet Emin Önhan ve Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcımız Mehmet Borulday beyefendilere teşekkürlerimi sunuyorum sokak. ta dolaşan kötü alışkanlıklara bulaşmaya meyilli çocuklarımızı sokaktan alıp kursumuza kaydettik burada hem sporu sevdiriyoruz hemde kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz çocuklarımızı kursun sonunda kursiyerlerimize Kaymakamımız  Şefik Aygöl’ünde katılımıyla belge vereceğiz” diye konuştu.

Reaşat Amonak

Bu haber toplam 1050 defa okundu.
Bu Habere Henüz Yorum Eklenmemiş.
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 8
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 87
Toplam Tekil 165214

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY