Kaymakam Aygöl mesajında; Değerli öğretmenler, eğitim çalışanları, sevgili öğrenciler, saygıdeğer veliler, Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasının heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız. Çocuklarımızın, bir bakıma geleceğimizin şekillendiği okullarımızda değerli idarecilerimizin tatil boyunca verdikleri yoğun emekler sonucunda daha uygun, daha sağlıklı eğitim ve öğretim ortamı hazırlanmış; öğretmenlerimiz tüm yılın öğrencilerimiz için en etkin ve verimli şekilde geçmesi amacıyla seminerler çerçevesinde planlamalar yapmıştır.
Sevgili öğrenciler! uzun bir yaz tatilinin ardından dinlenmiş bir şekilde bir üst sınıfta eğitim-öğretime başlayacaksınız. Derslerinizde fedakâr öğretmenlerinizce aktarılan konuları öğrenecek ve hayatınıza tatbik edecek, diğer taraftan sosyal ve kültürel faaliyetlerle yarınımızın eğitimli ve modern yurttaşları olarak ülkemizi daha ileri düzeylere taşıyacaksınız.
Saygıdeğer veliler! Çocuklarımızın gelecekte toplumla barışık, iyi yetişmiş, ahlaklı birer fert olması için gayret gösteriyorsunuz. Göstermiş olduğunuz gayretlere müteşekkiriz. Aynı duygular içerisinde bulunan idareci ve öğretmenlerimizin de çocuklarınıza kendi evlatları gibi sahip çıkacağına emin olabilirsiniz.
Yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim-öğretim camiasına, öğrenci velilerine ve değerli öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.
Bu haber toplam 1578 defa okundu.