Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
MHP İl Yönetimi Laşkalaşmış Bir Araç Gibidir
28 Temmuz 2011 Perşembe Saat 20:18
MHP Merkez ilçe Başkan vekili Ömer Seymen'in; "Mehmet Kartal, ilçe başkanımız değildir..." açıklamasına karşılık ilçe başkanı Mehmet Kartal’dan zehir zemberek açıklamalar.

MHP Akçakale ilçe başkanı Mehmet Kartal MHP Merkez ilçe Başkan vekili Ömer Seymen'in "Kartal ilçe başkanımız değildir." Açıklamasına karşılık bir basın açıklaması yaptı. Kartal basın açıklamasında şu sözlere yer verdi; Bu sabah bazı internet haber sitelerinde MHP Şanlıurfa ilçe yönetim kurulu üyesi Ömer Seymen bir basın toplantısında "Mehmet Kartal, Akçakale ilçe başkanımız değildir sadece MHP üyesidir." Ömer Bey bu açıklamayı yapmaya yetkili değildir. Bundan anlaşılıyor ki, MHP il başkanlığı ve merkez ilçe başkanlığı, laşkalaşmış bozuk bir araç gibidir. Her ağızdan ezbere sesler çıkmaya başladı. Ben Mehmet Kartal olarak, 2009 yerel seçimlerde belediye başkanı adayı idim.12 Haziran genel seçimlerde, yüksek seçim kurulunun açıklamış olduğu listede MHP Şanlıurfa milletvekili ikinci sıra adayı idim ama ikinci gün İbrahim Özyavuz’un lehine feragat ettim.

29.04.2011 tarihinde MHP Şanlıurfa il başkanı Necdet Çakmaklı’nın imzasını taşıyan "İlçe Başkanlığı" göreviyle görevlendirildim. İlçe başkanımız değildir diyen Seymen hiçbir şekilde basın açıklaması yapma yetkisine sahip değildir. Bu elimde bulunan görevlendirme yetkisine ne diyecek. Dedi.

Mustafa Güçlü

Bu haber toplam 2650 defa okundu.
Bu Habere Henüz Yorum Eklenmemiş.
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 8
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 94
Toplam Tekil 165221

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY