Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Okullar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi
07 Mayıs 2011 Cumartesi Saat 11:28
Akçakale Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2010–2011 eğitim ve öğretim yılı okullar arası futbol turnuvası düzenlendi.FOTO GALERİ

Akçakale Kaymakamlığı Halı Sahasında yapılan final maçlarını Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Akçakale Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ali Akay, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Şanlıurfa Koordinatörü Mehmet Ekinci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri öğretmenler ve öğrenciler izledi.

Toplam 25 ilköğretim okulunun katıldığı turnuvanın finalinde Süleyman Şah İlköğretim Okulu'nu penaltıda 3–2 yenen Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu şampiyonu oldu. İkinci Süleyman Şah İlköğretim Okulu, üçüncü Haktanır İlköğretim Okulu dördüncü ise Sevimli İlköğretim Okulu oldu.

Turnuva sonunda şampiyon olan Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu'na kupayı Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, ikinci olan Süleyman Şah İlköğretim okuluna kupayı Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, üçüncü olan Haktanır İlköğretim Okuluna kupayı Akçakale Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ali Akay, dördüncü olan Sevimli İlköğretim Okuluna hediyelerini Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Şanlıurfa Koordinatörü Mehmet Ekinci verdi.

Haber;Mustafa Güçlü

Bu haber toplam 2790 defa okundu.
Bu Habere Henüz Yorum Eklenmemiş.
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 5
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 108
Toplam Tekil 165235

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY