Akçakale Kaymakamlığı Halı Sahasında yapılan final maçlarını Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Akçakale Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ali Akay, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Şanlıurfa Koordinatörü Mehmet Ekinci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri öğretmenler ve öğrenciler izledi.
Toplam 25 ilköğretim okulunun katıldığı turnuvanın finalinde Süleyman Şah İlköğretim Okulu'nu penaltıda 3–2 yenen Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu şampiyonu oldu. İkinci Süleyman Şah İlköğretim Okulu, üçüncü Haktanır İlköğretim Okulu dördüncü ise Sevimli İlköğretim Okulu oldu.
Turnuva sonunda şampiyon olan Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu'na kupayı Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, ikinci olan Süleyman Şah İlköğretim okuluna kupayı Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, üçüncü olan Haktanır İlköğretim Okuluna kupayı Akçakale Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ali Akay, dördüncü olan Sevimli İlköğretim Okuluna hediyelerini Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Şanlıurfa Koordinatörü Mehmet Ekinci verdi.
Haber;Mustafa Güçlü

Bu haber toplam 2790 defa okundu.