Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Oyuncular Kadar Ter Döktüler
30 Aralık 2011 Cuma Saat 20:10
Beden Eğitimi Öğretmenleri. Bedia Serçe, Hakan Gülgen, Abdullah Bulut ve Ömer Samet Ece en az oyuncular kadar ter döktüler.

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde düzenlenen Okullar’arası basketbol turnuvasında hakemlik yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri. Bedia Serçe, Hakan Gülgen, Abdullah Bulut ve Ömer Samet Ece en az oyuncular kadar ter döktüler.

Akçakale Kaymakamlığı kapalı spor salonunda gerçekleştirilen turnuva boyunca düdük çalan ter döken öğretmenler yoğun mesaileri arasında turnuva boyunca yönettikleri karşılaşma, larda taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandılar hakemlik yapan Öğretmenler turnuva hakkında görüşlerini şöyle dile getirdiler.

“Akçakale Kaymakamlığı, nın düzenlemiş olduğu turnuva çok renkli görüntülere ve çekişmeli maçlara sahne oldu turnuvaya katılan tüm öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ediyoruz elimizden geldiğince karşılaşmalarda adil olmaya çalıştık spor, un kardeşlik ve centilmenlik olduğunu sahada yansıtmaya çalıştık organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”diye görüşlerini dile getirdiler.

Reşat Amanok

Bu haber toplam 1674 defa okundu.
abdulgani demir
okul
herkese başarılar dilerim
05 Ocak 2012 Perşembe Saat 21:11
BEDİA SERÇE
FİNALİSTLER BELLİ OLDU
Bayan basketbol takımının fınalıstlerı bellı oldu.Yazlıca ilköğretim okulu ve Süleyman Şah ilköğretim okulu adını fınale yazdırdı.Turnuva boyunca bızı yalnız bırakmayan SAYIN M.EMİN ÖNHAN ,REŞAT AMONAK ,gençlik spor çalıişanlarına ,okul servi şöförlerine ,okul mudurume , öğretmen arkadaşlarıma ,öğrencilerime çok teşekkur ederım :)))
05 Ocak 2012 Perşembe Saat 13:04
bedia serçe
BASKETBOL TURNUVASI
Bu turnuvanın oluşumunda emeği geçen sayın kaymakamımız Şefik AYGÖL,milli eğitim müdürümüz Ali KINACILAR ,milli eğitim şube müdürümüz Halil TEKYILDIZ ve değerli meslektaşlarıma desteklerınden dolayı teşekkür edıyorum .
01 Ocak 2012 Pazar Saat 21:08
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 9
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 109
Toplam Tekil 165236

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY