Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Sağlık Skandalı Mı Yoksa İddia Mı?
07 Ekim 2011 Cuma Saat 08:57
2002 yılında henüz 29 günlük oğlunun yapılan aşı sonucu felç olduğunu iddia eden baba yetkililerden yardım bekliyor.

Mahkeme sürecinin devam ettiğini belirten baba avrupa insan hakları mahkesine de başvurdum. Felç olan oğluma baktığım için çalışamaz durumdayım ve ailemin geçimini sağlayamıyorum dedi. Harran ın Öztaş köyünde gündelikçi olarak çalışan Mustafa BAYKUŞ 2002 yılında köye gelen sağlık ekibi henüz 29 günlük oğlu Halil BAYKUŞ’a aşı yaptı. Aşıdan hemen sonra ateşi yükselen Halil BAYKUŞ hemen Şanlıurfa çocuk hastanesine kaldırıldı. Hastanede 2 gün kaldıktan sonra çocuğun felç olduğu anlaşıldı ve  hastane yetkilileri çocuğu evine göndermişti.

Bu durum baba Mustafa BAYKUŞ u şoke etmişti ve sağlık ekibini mahkemeye vermişti. Harran da açtığı mahkemeden  sonuç alamayan BAYKUŞ  gazi Antep te mahkeme açtı buradan da sonuç alamayınca  bu kez Avrupa insan hakları mahkemesine başvurdu. Hala mahkemesi devam eden Mustafa BAYKUŞ 05,10,2011 tarihinde  Harran ı ziyaret eden

Şanlıurfa valisini görünce validen yardım istedi Mustafa BAYKUŞ u dinleyen Şanlıurfa valisi mahkemenin sonucunu beklemek lazım dedi.

Mustafa BAYKUŞ ise: işe gidemiyorum sürekli evde oğlumla ilgilenmek zorunda kaldığım için ailemi geçindiremiyorum diyerek yetkililerden yardım beklediğini söyledi.

Abdullah Akkurt

Bu haber toplam 890 defa okundu.
Bu Habere Henüz Yorum Eklenmemiş.
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 6
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 115
Toplam Tekil 165242

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY