Akçakale Kaymakamlığı bünyesinde ilçe milli eğitim müdürlüğü ilçe lig heyeti tarafından 2010–2011 eğitim yılı ilköğretim okullar arasında yapılan turnuvaya ilçeye bağlı merkez ve köylerden olmak üzere 22 ilköğretim okulu katıldı.
Akçakale kapalı spor salonunda yapılan basketbol final ve. Ödül törenine İlçe Kaymakamı Şefik Akgöl, garnizon komutanı piyade Yüzbaşı Ekrem Telli, Belediye Başkanı Abdulhalim Ayhan, ilçe emniyet müdürü Mehmet Topçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Temelci, ilçe lig heyet başkanı Halil Tekyıldız, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Final ve ödül töreni bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Final maçında Ahmet Yasevi İlköğretim Okulu, Süleyman şah ilköğretim okulunu 21–6 skorla mağlup ederek basketbol turnuvasının birincisi oldu. Takımlarını desteklemek için gelen öğrenciler sık sık tezahürat yapıp dövizler açarak takımlarına destek verdiler.
Turnova birincisi olan Ahmet Yasevi İlköğretim Okulunun kupasını ve ödüllerini Kaymakamı Şefik Aygöl, ikinci gelen, Süleyman şah ilköğretim okulu öğrencilerine Garnizon komutanı piyade Yüzbaşı Ekrem Telli, üçüncü takım ince dere ilköğretim Okuluna Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, dördüncü takım zürrek ilköğretim okuluna emniyet müdürü Mehmet Topçu, verdi.
Ödül töreni sonrası dereceye giren dört okul öğrencileri hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bu haber toplam 3006 defa okundu.