Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Şanlıurfa Genelinde Birinci
10 Şubat 2012 Cuma Saat 10:17
Şanlıurfa’nın Akçakale devlet hastanesi, Şanlıurfa genelinde yapılan kalite denetiminde yine birinci oldu.

Ülkemizde sunulan sağlık hizmetleri, her geçen gün son teknoloji kullanımı, alt yapı gelişimi, insan gücü kapasitesi ve niteliği anlamında gelişmiş batı ülkelerini aratmayacak şekilde olduğu, birçok alanda örnek alınacak gelişimler yaşanmaktadır.

Her zaman daha iyisini gerçekleştirmek adına, Bakanlık çalışmaları sürekli değişim ve yenilenme sürecinden geçtiği, bu çalışmalardan birinindi sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesinin değerlendirilmesine yönelik hizmet kalite standartlarıdır.

Akçakale Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ahmet BAYAT ” Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 01.03.2011 tarihli 9489 Sayılı Sağlıkta Performans ve Kalite Yönergesi kapsamında İl Performans ve Kalite Koordinatörlüğü üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen 2012 yılı birinci dönem denetimleri sonuçlandırılmış ve standartlar çerçevesinde yapılan denetimde hastanemiz 1-Yönetim Hizmetleri 2-Ameliyathane Hizmetleri 3-Yataklı servisimiz 4-Sterilizasyon ünitemiz 5-Biyokimya Laboratuarımız 6-Arşiv Hizmetlerimiz tek tek denetlenmiştir. Hizmet Kalite Standartları 2011 yılı içerisinde tamamen yenilenerek tüm kriterler değiştirilmiş ve daha çok zorlaştırılmıştır. Tüm bu zorluklara rağmen hastane kalite birimimiz eksiksiz olarak hazırlanmış bu zorlu sınavdan birincilikle alnının akıyla çıkmıştır. Akçakale Devlet Hastanesi fiziki yetersizliklerine rağmen tüm ilçeler ve il bazında birinci olmayı yine başarmıştır.”dedi.

Akçakale Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ahmet BAYAT başta kalite komitesi olmak üzere, tüm personeline kaliteli hizmet için verilen emeklerden dolayı teşekkür ederim dedi.

Bu haber toplam 954 defa okundu.
mustafa muratlı@hotmail.com
gerçekten yapmayın ya...
bu haberi yapan arkadaşa soruyorum;sen hiç bu hastanede muayeneye gitmedin mi ya da sadece haber olsun diyemi yazıyorsun yazık bir sürü insanın bedduasını alacaksın.ahmet bayat ordan konuşuyor,ahmet bey sen önce hastanede yatan hastaların yatarken hastaneden karşılanan ilaçların teminini yapabiliyon mu yoksa ihale açtın da bizim mi haberimiz yok,iki senedir nebül başlığı yok hastanede allahtan kork,astım hastaları yatarken hastanede buhar ilacını bulamıyor.daha da yazmak isterdim ama umarım bu basit eksikleri halledersin büyüklerini daha söylemiyelim.akçakaleli vatandaş uyandı millet milleti avutmayın ahmet bayat bey yazık günah insanlar sormaz ama allah hesabını sorar size bunların...
11 Şubat 2012 Cumartesi Saat 20:41
ibrahim ergin
YAPMAYIN YA....!
şahsen bana inandırıcı gelmedi bi defa koridorlar tuvalet kokuyor,ayrıca bahçeye çıkanınız oldumu düzenleme varmı ,daha niceleri varda yazmaya gerek yok başhekim çıkıp hastaneyi tekrar dolaşması gerekir belki yanılıyor olabilirim!!
11 Şubat 2012 Cumartesi Saat 09:57
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 5
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 121
Toplam Tekil 165248

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY