Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Şanlıurfa MEM Şahin Görevden Alındı
07 Ocak 2012 Cumartesi Saat 15:57
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin görevden alındı.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in performansı yeterli bulunmayan 54 milli eğitim il müdürü birkaç gün içinde görevden alınacak demişti.Eğitimde performansı yeterli olmayan Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin görevden alındı.

Şahin’in yerine kimin atanacağı henüz belirlenmedi.

İl başarılı olursa il müdürü kurtulacak

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer dün illerin egitim durumlarıyla ilgili gazetecilere açıklama yaptı. “İl başarılı olursa il müdürü kurtulacak” diyen Bakan Dinçer şunları söyledi;

“Her yıl stratejik hedefler belirlenecek. Bu hedefleri tutturamayan yılın sonunda gidecek, yerine yenileri atanacak. Bu yıl başlıyoruz. Vizyon sahibi, dürüst, başarılı, kişileri seçeceğiz. Performans kriterleri arasında, o ilin üniversiteye giriş oranı, okullararası başarı oranı, okullaşma oranları, teknolojik gelişmeler gibi konular olacak. Örneğin, üniversiteye giriş sınavına yönelik başarı sıralamasında 44’üncü bulunan ilin müdürü ‘Bu yıl 35’inci sıraya yükseleceğim’ deyip de bu hedefini tutturamazsa görevden alacağız. Bu sistem önce il müdürleri için, sonra ilçe müdürleri, 2 yıl içinde de okul müdürlerinde uygulanacak. Oyunun kurallarını baştan ilan edeceğiz, bu kurallara uymayan gidecek.”

şanlıurfaolay.com

Bu haber toplam 1638 defa okundu.
m.Kemal PAŞA
Hayırlı Olsun.
Bursa-Mustafakemalpaşa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'de yapmıştı.
İnsanın arkasından konuşulmaz gıybettir ama buradan gideli neredeyse 6 yıl geçmiş olmasına rağmen hala adı konuşuluyor.
Mevzuatı çok iyi bilen ama uygulayaman, kişisel çıkarlarını her zaman ilk planda tutan biri olarak Mustafakemlpaşa'da adı yaşıyor.
12 Ocak 2012 Perşembe Saat 16:24
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 7
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 122
Toplam Tekil 165249

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY