Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Şanlıurfa Nın Yeni Milli Eğitim Müdürü
12 Ocak 2012 Perşembe Saat 11:35
Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğüne İstanbul Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mukadder Gürsoy atandı.

Gürsoy un Şanlıurfa ya atanması ile yaşanan kimin atanacağı tartışmaları son buldu.

Mukadder Gürsoy ,  20 Ocak 1964`te  Mersin`de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. 1989 yılında Marmara Üniversitesi`nden mezun olduktan  sonra, Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü`nde Yüksek Lisansını tamamladı.

1992 yılında öğretmen olarak Ümraniye Mediha Tansel İlköğretim Okulu`nda göreve başlayan Gürsoy sırasıyla ;

1995-2000 yılları arasında Ümraniye Mediha Tansel İlköğretim Okulu`nda Müdür Yardımcılığı,

2004-2005 yılları arasında Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nde Şube Müdürlüğü,

2005-2008 yılları arasında Ümraniye İnanç Türkeş İlköğretim Okulu`nda Müdürlük,

2008-2009 yılları arasında Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nde Şube Müdürlüğü  görevlerinde bulundu.

10 Ekim 2009 tarihinde Yönetici ve Personel Atama`dan sorumlu Müdür Yardımcısı olarak Müdürlüğümüzde göreve başlayan Gürsoy, halen Koordinatör Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Aynı zamanda "Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Bilgi Edinme/Bimer Bölümünden Sorumlu Müdür Yardımcılığı görevini de yürüten Mukadder Gürsoy, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Urfa olay

Bu haber toplam 734 defa okundu.
Bu Habere Henüz Yorum Eklenmemiş.
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 7
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 122
Toplam Tekil 165249

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY