Gürsoy un Şanlıurfa ya atanması ile yaşanan kimin atanacağı tartışmaları son buldu.
Mukadder Gürsoy , 20 Ocak 1964`te Mersin`de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. 1989 yılında Marmara Üniversitesi`nden mezun olduktan sonra, Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü`nde Yüksek Lisansını tamamladı.
1992 yılında öğretmen olarak Ümraniye Mediha Tansel İlköğretim Okulu`nda göreve başlayan Gürsoy sırasıyla ;
1995-2000 yılları arasında Ümraniye Mediha Tansel İlköğretim Okulu`nda Müdür Yardımcılığı,
2004-2005 yılları arasında Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nde Şube Müdürlüğü,
2005-2008 yılları arasında Ümraniye İnanç Türkeş İlköğretim Okulu`nda Müdürlük,
2008-2009 yılları arasında Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nde Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
10 Ekim 2009 tarihinde Yönetici ve Personel Atama`dan sorumlu Müdür Yardımcısı olarak Müdürlüğümüzde göreve başlayan Gürsoy, halen Koordinatör Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Aynı zamanda "Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Bilgi Edinme/Bimer Bölümünden Sorumlu Müdür Yardımcılığı görevini de yürüten Mukadder Gürsoy, evli ve 3 çocuk babasıdır.
Urfa olay
Bu haber toplam 734 defa okundu.