Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Üç Maç Üç Galibiyet
09 Ekim 2011 Pazar Saat 11:22
Şanlıurfa Süper amatör liginde bugün oynanan maçta Akçakalespor Şanlıurfa amatör spor’u 2-1 yendi

Şanlıurfa Süper amatör liginde şampiyonluğun en büyük adaylarından Akçakalespor evinde oynadığı ilk yarısını  yenik kapattığı karşılaşmada Şanlıurfa amatör spor.u 2.golle geçti ve iddiasını devam ettirdi.

Sert geçen karşılaşmada ilk yarıda yenik duruma düşen Akçakalespor 2.yarıda bulduğu 2.golle rakibi Şanlıurfa amatör spor.u Halil(dk.65) ve Mehmet Can,ın( dk.85)de attığı gollerle yenip üst üste 3.galibiyetini alarak grubunda liderlik şansını sürdürdü.

Taraftarların coşkulu tezahüratlarıyla takımlarına verdiği moral ve heyecanla galibiyetler serisine devam eden Akçakalespor. Büyük gurur yaşatıyor.90 dakika boyunca taraftarların coşkulu tezahüratlarıyla zor da olsa gelen galibiyette Akçakalespor Başkanı Bozan Yavuz  şunları söyledi.”Bugün sahamızda Şanlıurfa amatör spor’la oynadığımız ve zorlu geçen 90.dakika boyunca bizleri destekleyen ve tribünü dolduran taraftarlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz takım olarak  yenik duruma düştüğümüzde bile oyuncularımızı destekleyen ve coşkulu tezahüratlarıyla itici güç olan taraftarlarımızın bundan sonrada bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz biz eminiz şampiyon olacağımıza yeter’ki  taraftarlarımız hep yanımızda olsun bu vesile ile hepsine şükranlarımı sunuyorum” diye görüşlerini dile getirdi.

Reşat Amonak

Bu haber toplam 1654 defa okundu.
HALİL TURGUT
TEBRİKLER VE BAŞARININ DEVAMINI DİLİYORUM.
HER HAFTA OLDUĞU GİBİ BU HAFTA DA AKÇAKALE ÇOK İYİ BİR OYUN OYNADI VE MAÇI KAZANMASINI BİLDİ.TARAFTAR DA ÇOK İYİYDİ BENCE TAKIM YENİK DURUMDAYKEN BİLE TAKIMA DESTEK VERDİ VE İKİNCİ YARIDA TAKIMI ATEŞLEDİ BENCE. BEN AKÇAKALELİ SPOR SEVERLERDEN EN AZINDAN BURDAKİ MAÇLARDA TAKIMA DESTEK VERMELERİNİ İSTİYORUM.ÇÜNKÜ BİR TANE AKÇAKALE VAR..BEN BU SENE SONU ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUM.. REŞAT ABİMİZDE DE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
10 Ekim 2011 Pazartesi Saat 08:47
halil efe
akçakalespor
bir akçakalesporun oyuncusu olarak bizi her zaman gündeme getiren sayın REŞAT AMONAKA Teşekkür ederiz...ŞAMPİYON AKÇAKALESPOR...
09 Ekim 2011 Pazar Saat 12:11
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 6
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 414
Toplam Tekil 165541

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY