Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Urfa'dan Somali'ye Un Yardımı
12 Ağustos 2011 Cuma Saat 12:04
Afrika’da yaşanan açlık felaketine karşı bir yardım da Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ve Şanlıurfalı hayırseverlerden geldi

Şanlıurfalı hayırsever vatandaşlar, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ve sivil toplum kuruluşları, son yılların en büyük kuraklığıyla karşı karşıya kalan Somali’ye yardım için kolları sıvadı. Daha önce Somali için 20 bin TL’lik gıda yardımında bulunan Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası dün de Somali’ye 5 TIR un yardımında bulundu. Dün akşam saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi’nden yola çıkan tırlar unları Kızılay Yardım Merkezi’ne teslim edecek. Daha önce Somali’ye 20 bin TL’lik yardımda bulunduklarını ifade eden ŞUTSO Başkan Yardımcısı Cem Göncü; 40 milyona yakın insanın yaşadığı Afrika’da ölümleri televizyondan izlediklerini söyleyerek, düzenledikleri yardım kampanyasından sonra Şanlıurfalı hayırsever vatandaşlarında yardım kampanyasına destek verdiklerini belirtti. Küçük Sanayi Sitesi Esnafının da yardımda bulunduğunu ifade eden Göncü, bu yardımların yerine ulaşması için katkıda bulunan Türk Kızılayı’na da teşekkür etti.

GAPHA Orhan Kaya

Bu haber toplam 902 defa okundu.
Bu Habere Henüz Yorum Eklenmemiş.
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 6
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 415
Toplam Tekil 165542

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY