Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Yalçınkaya'dan Şok Eden Sözler
16 Mayıs 2011 Pazartesi Saat 11:24
Devlet Bakanı Faruk Çelik’in Akyüzler Derneği açılışında vatandaşların Bakan Çelik’ten Ambulans istemeleri Mehmet Yalçınkaya’yı gerdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı ve Devlet Bakanı Faruk Çelik geçtiğimiz gün Akçakale’de Akyüzler Derneği’nin açılışında; Olay Gazetesi Akçakale Temsilcisi ve www.akcakale.com muhabirimiz Mustafa Güçlü tarafından Bakan Çelik’e bölgemizde eksikliği sık sık sorunlara neden olan ambulans yetersizliğini dile getirmesi ile Mehmet Yalçınkaya’nın “BUNLARI İSTEMEYE HAKKINIZ YOK” diye cevap vermesi bölgede şok etkisi yarattı.

21. Dönem DYP Şanlıurfa Milletvekili olarak Meclise giren ve yıllarca bölgemizde hizmet adına sağlık alanında on binlerce vatandaşımıza Ankara’da yardım ettiğini! 1000 kişiye kan verdiğini geçtiğimiz günlerde dile getiren Yalçınkaya Akçakale’ye ambulans isteyen halka nasıl olurda bunları istemeye hakkınız yok diyor… Zira Yalçınkaya’nın en büyük hizmeti sağlık konusuydu!

YORUM SİZİN TAKDİR SİZİN İŞTE VİDEO

YALÇINKAYA'DAN ŞOK EDEN SÖZLER akcakalecom
Bu haber toplam 5838 defa okundu.
şerif
BENci olma BİZci OL
Biz ambulans ta isteriz,hastanede, doktor ve sağlık personeli de isteriz.isteklerimiz deve de kulak bile değil.Akçakale adına bu istekte bulunan kardeşimiz, halkımız adına talep etmişsede sayın Yalçınkaya da kendi adına isteyemezsiniz demiştir.Bu halka cebinizden çıkmayan masrafa tahammülünüz yok.isteklerimizi isteklerinizin doğrultusundamı yerine getiriyorsunuz.Veya ankaraya kapınıza mı gelmemiz lazım.Hizmetkarlarımız hizmeti Akçakale'nin ayağına getirecektir.Yönetime talip olanlar,bu halkın efendisi değil,hizmetkarı olacaklarsa,buyursunlar meydana.
18 Mayıs 2011 Çarşamba Saat 16:29
YLÇ
Layıkmı Görmüyorsun M.yalçınkaya
Yaw Arkadaş bişey diyecem seçim zamanımı yaptığı iyilikleri anlatıyorsun yaptığın hayrın ne anlamı kaldı:)))diyetmi istiyor şimdi bunları istemeye HAKKINIZ YOK Zaten senin gibilerin yüzünden Geri kaldık M. YALÇINKAYA BEY MİLLETVEKİLİ İKEN NE YAPTIN ŞİMDİ AKP KUYRUĞUNDASIN YAKIŞMIYOR SANA MEHMET BEY GİT ÇİFLİĞİNDE OTUR BENCE..
17 Mayıs 2011 Salı Saat 13:12
Yalçınkaya Kazazedesi!!!
Yalçınkaya Kazazedesi !!!!
Sayın Mehmet YALÇINKAYA Milletvekili iken ben genç biri olarak seni bir iş için aradım ve bu işte benim hayatım için çok önemli bir işti hayatımı kurtaracaktı... seni aradım tlfonda konuşma cüreti bile göstermeden Kestrip Attın umurunda bile olmadım.. Bak; verdiğin söze millet hala unutmamış ''ELEKTİRKLİ TREN'' hala bundan bahsediyorlar. Sayın YALÇINKAYA hala sana sayın diyorum çünkü ARAPSIN ondan diyorum Sen bize,Akçakalelire ne verdinde bakanın yanında yok bakan duysun yok millet vekilleri duysun Halk ne istiyorsa onu yapalım. Ankaraya gittin Sayın Başbakan layık görseydi zaten şimdi millet vekiliydin BIRAKIN ARTIK BU MİLLETİN YAKASINI yalanlarınıza karnımız tok..Millet Uyandı Sayın YALÇINKAYA...bize hiçbirşey vermedin veremesin ancak Kendin için bişeyler yaptın :) lafların halka tesir etmiyor.Tam aksine Senin yüzüden AKP'den Uzaklaşanlar var... Arabız şöyleyiz böyleyiz diyosun Kusra Bakmada Araplar İçin Hiçbirşey yapmadın Tuturmusun Kapı, Kapının Hali göz önünde zaten haa var Haa yok Şöförlere bir dokun 100 Bin ah işit Sayın YALÇINKAYA.. Bu Milletle dalga geçmeyi bırakın artık kandırmaktan vaz geçin artık. Sofrasında EKMEK BULMAYAN İNSAN VARRRRR Neden bahsediyorsunuz Ya Allah aşkına Tabi Karnınız Tok Hiç biriniz Ali YALÇINKAYA'nın Yerini dolduramasınız. Allah Rahmet Etsin Mümkün değil Ona yetişemesiniz.. Sayın YALÇINKAYA sen git çifliğinle Tır'larınla Ticaret Alanlarınla Ugraş Yetmiyormu bu sana ''UNUTMA KEFENİN CEBİ YOK'' Hesap Günü Hangi Yüzle Rabine Cvp Vereceksin....
17 Mayıs 2011 Salı Saat 13:06
akçakale
YASIN YALÇINKAYA
Mahcup olmak istemiyorsan katkın olmayan yerden bir şey götürme.
16 Mayıs 2011 Pazartesi Saat 23:30
Akçakale Çocuğu
A K P ye Yalçınkaya gibi kişiler yakışır Tam A K P ye göre
O babanın oğlu Mehmet YALÇINKAYA hangi yüzle Ahmet AKAY ile aynı pardide birleşiyor ? Güncel ve bencil düşünen YALÇINKAYA her partiyi denedi C H P de yüz bulamayınca AKP ye yanaştı 1970 lı yılların C H P lisi olan YALÇINKAYA Murat BATUR sayesinde üLKÜCÜ oldu 1980 lı yıllarda kendisini acındırarak bedevadan MİLLETVEKİLİ oldu Haddini bil YALÇINKAYA Araplar Arapça konuşur ama VATAN sevgisinden ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünden de zerre kadar taviz vermez Harran ovasının arkasına sığınma Braz terbiyeli ol hangi yüzle AMBULANS istemeye hakkınız yok söylüyorsun sen YALÇINKAYA olarak şakşakçılığını yap AKÇAKALE ve HARRAN sorunları senin için önemli değil AKP ye oy topla ki ticaret hacmini genişletesin ve bürökratik engellerle karşılaşmayasın karşılaşman da mümkün değil çünkü AKP aday adayı oldun ve diyeceksin ki ben aday adayı idim bunu her zaman kullanırsın BRAVO YALÇINKAYA GEMİSİNİ YÜRÜTEN KAPTANDIR
16 Mayıs 2011 Pazartesi Saat 17:07
kenan aydın
yırtılıyo
kendini yırtmanın ne anlamı var milletvekilliğin döneminde akçakaleye ne yaptın elektrikli tren yapacağım dedin akçakaleye hiç bir şey yapmadi mehemet çekil git ankarana şirketinin başına önceden aklın neredeydi şimdi hiç bişi olmamış gibi konuşuyorsun..fasülyede kendini nimetten zannedermiş.
16 Mayıs 2011 Pazartesi Saat 15:06
MEÇHUL ARAP
ZORUNA GİDER TABİİ
BİRİLERİ BU MEMLEKETE HİZMET ETMEK İSTERLERSE ZORLARINA GİDER TABİİİ..ÇÜNKÜ BURALARIN TAPUSUNU ALMIŞLAR İŞLERİNE GELMEZ NEDEN Mİ ÇÜNKÜ İSİMLERİN YOK OLMASINDAN KORKUYORLAR...HER ŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİRLER, EN İYİSİNİ KENDİSİ YAPAR...OYSA NE KADAR ACİZLER YILLARCA BU MEMLEKET BU TİPLERDEN ÇEKMEDİ Mİ? AMA ARTIK DUR DİYECEĞİZ BU TİP KİŞİLERE...UYANDIK SAYIN ARAP KARDEŞLERİM...
16 Mayıs 2011 Pazartesi Saat 14:00
arap
...
benim anlamadığım mehmet yalçınkaya neyin peşinde,ne kadar oyu var kanaat önderi diyemi tanıtıyor kendini. kaç paraya satıldı faruk çelik yüzüne güldü diye peşinden ayrılmıyor, bu senin için artı puan değildir senin için zarardır halkına arap kardeşlerine destek olmayanın dostu olmaz bu öyle biline
16 Mayıs 2011 Pazartesi Saat 13:40
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 8
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 416
Toplam Tekil 165543

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY