Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Yeni Başlayan Öğretmenlere Uyum Semineri
13 Şubat 2012 Pazartesi Saat 16:54
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde göreve yeni başlayan öğretmenlere uyum semineri verilmeye başlandı.

Akçakale’de göreve yeni başlayan öğretmenlere uyum semineri verilmeye başlandı. İlçe Halk Kütüphanesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen eğitim seminerine, Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Eğitim Denetmeni Mehdi Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdür V.Halil Tekyıldız, Şube Müdürleri ve göreve yeni başlayan öğretmenler katıldı.

Akçakale İlçe geneline ataması yapılan 156 öğretmene Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli eğitimciler bir hafta boyunca mesleki alanda ve bölgeyle ilgili çeşitli bilgiler verecek. İlçe Milli Eğitim Müdür V. Halil Tekyıldız, seminerle ilgili yaptığı açıklamada, eğitimin önemine dikkat çekti. Tekyıldız, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu kaydederek, sorunların çözümün eğitim ile olabileceğini ifade etti.

Seminerlerin öğretmenler açısından faydalı olacağını kaydeden Tekyıldız, "Öğretmenlimize yönelik bir hafta sürecek eğitim seminerlerimiz çok faydalı olacak. Öğretmenlerimiz, meslekleri ve görev yapacağı yerler hakkında bilgi verilecek. Öğretmenlik çok kutsal bir görevdir. Tüm öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Onların geleceğimiz olan çocuklarımıza en güzel şekilde eğitim ve öğretim vereceklerine inanıyorum." diye konuştu.

Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl de öğretmenlik mesleğinin çok kutsal bir meslek olduğunu söyledi. Kaymakam Aygöl, "Eğitimde başarının sağlanması için öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Ben inanıyorum ki öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve gayretleriyle ülkemiz ve ilçemizi, eğitim başarısı istenilen hedefin de üzerine çıkacaktır. Bu vesile ile göreve yeni başlayan öğretmenlerimize başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 778 defa okundu.
Bu Habere Henüz Yorum Eklenmemiş.
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 4
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 416
Toplam Tekil 165543

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY