Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
01 Ocak 1970 Perşembe Saat 02:00
Bu yazı toplam defa okundu.
mehmet demierkan
TEŞEKÜRLER
ARAPLARIN SESİ OLAN VE BİZİM VAR OLDUĞUMUZU HİSSETİREN MEHMET YILDIZ(bını icil) MAHMUT YILMAZ (ubadi)ÖMER ÖZYAVUZA (cumelliyy) BİR ARAP OLARAK SONSUZ TEŞEKÜR EDERİM
02 Temmuz 2011 Cumartesi Saat 12:24
enes malik
NE İŞİMİZ VAR BİZİM MHP de
sevgili ömer abi biz arap toplumunun mhp yani milliyetçi hareket partisinde ne işimiz var adı üstünde türk milliyetçisi. biiz arap milleti olarak yıllardır harran ovasında bu bayrağı taşıyoruz neden araplara yönelik bir parti kurma girişiminde bulunamadık bügüne kadar neden..... Ayrıca arap toplumunu satılık olmadığını benim arap kardeşlerim bu seçimlerde bütün türkiye ve mhp ye göstermiştir. SAYGILARIMI SUNARIM
28 Haziran 2011 Salı Saat 22:20
ARDAN
Bu sefer Değil
Bu sefer ARAP ın tersi PARA oladı kirve. Memleket gaflet uykusundan uyandı ve gereken cevabı memleketi satılık olarak görenlere en güzel cevabı sandıkta verdi. Umarım memleketin mümtaz şahsiyetleri(patronları,sekreterleri, vs) bundan ders alırlar.
Söylenecek çok söz var amma...dediğim gibi en güzel sözü ARAPLAR ve şehirliler en güzel cvbı verdi. Adamın memleketi HİLVAN dan 500 oy geldi. Daha ben ne diyeyim...
14 Haziran 2011 Salı Saat 13:50
ömer el hesen
kim satılmış
bu ibrahim özyavuz 2007 seçimlerinde harranda mhp nin büro açmaması için bazı kişilerle kavga etti gereken mesajı da aldı şimdi bu adam mhp de...... hatırlatırım onaaaaaaaaaaaaa ..muzaffer çakmaklıyı millet vekili yapsın göreceiz arabları paradan aldım diyen adamı
28 Mayıs 2011 Cumartesi Saat 17:41
azad özyavuz
iş kurumu degılız
daha once özyavuz laardan bırını gonderdık bana yaptıgı somut bır sey gostersene yada bolgede bır eserı var mı? gıdın baska yerde ıs dıleyın bız ıs veren degılız mıllet vekılı ol 10 mılyar al rahat yasa yanı sızın yuzunuzden kendımızı ıs kurumu hıssetmeye basladık
24 Mayıs 2011 Salı Saat 14:26
AHMET EL BAKNUZ
UNUTULMUŞ ARAPLAR
BİZİM ARAPLARIN SUÇU SATILMALARIDIR.MADEMKİ UNUTULMUŞUZ DİYORSUNUZ O ZAMAN BİRLİK OLUN BAĞIMSIZ ADAY OLUN.DÖNEM KAZANANIN YANINDA ALMA DÖNEMİDİR İŞTE AKP NİN YANINDA OLMA DÖNEMİDİR BİRDE IRKÇILIK YAPANA IRKÇILIK YAPMAYIN PÜSKEVİT OLMAYIN. SATILMIŞ OLMAYIN SATILMAYIN.OY NAMUSTURSAYGILAR HER ZAMAN YANINDAYIZ ÖMER ÖZYAVUZA BU HAREKETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.
22 Mayıs 2011 Pazar Saat 21:28
gurbetçi
ömer özyavuz sen gerçekten onurlu insansın
seninle ne kadar gurur duysak azdır sen halkın içinden olan ve bölgen için gösterdiyin onurlu duruşunla herkesin takdırını kazanan insansın erkes hak etiyi yerde olacaktır bişiliyinizde ödün wermediyiz sürece yolunuz açık olsun size başarılar dilerim.
17 Mayıs 2011 Salı Saat 18:06
öz harranlı
tebrikler
gösterdiğin bu dik duruştan dolayı seninle gurur duyuyoruz
15 Mayıs 2011 Pazar Saat 11:50
mehmet timuçin
tebrik
değerli kardeşim biz bunu biliyorduk fakat yapmış olduğun dik duruştan ötürü seni kutluyorum selamlar
14 Mayıs 2011 Cumartesi Saat 00:59
MURAT DEMİRKAN
HELAL OLSUN ŞEREFLİ İNSAN
BU DURUŞUNUZ ARAP MİLLETİNİNİ KULAĞINA KÜPE OLSUN.BAZI SATILMIŞLARADA KAPAK OLSUN SİYASİ HAYATINIZDA VE İŞ HAYATINIZDA BAŞARILAR
07 Mayıs 2011 Cumartesi Saat 19:57
AVUKAT
BİZ SONUCU ZATEN BİLİYORDUK..
Evet Sayın ÖZYAVUZ, biz bu sonucu zaten biliyorduk,bi ihtimal MHPnin dürüst iradeyle hareket edebileceğini düşündük ve size MHP kurvarlarında destek verdik.Ancak bugün görüyoruz ki hüsnüniyet yetmedi,MHP Napoleonculuk yaptı, para para para dedi ve size de böyle yaklaştı,çünkü bundan öncesi hep bu şekilde süregelmişti,ancak birgün Ömer ÖZYAVUZ adında bir kayaya çarptı MHP, ve bu kaya ummadıkları kadar sertti.sözü bitirirken napoleonun şu anısından bahsetmemde yarar var sanırım ; napoleon bonapart, ispanya Fransa'yı' yı savaşta yendiğinde, ispanya kralı napoleon' a "siz sadece para, ganimet, altın ve toprak elde etmek için savaşırsınız.
oysa biz şerefimiz ve namusumuz için savaşırız" demiş
napoleon yanıtlamış:
"doğru, herkes neye ihtiyacı varsa onun için savaşır". Sizin hem şerefiniz hem namusunuz var parayada varlık sahasında hiç yer vermediniz zaten.Oysa MHP'nin her ikisine de ihtiyacı var sanırım.Başarı umduğunuzudan da kolay sizin olacaktır sayın ÖZYAVUZ. Saygılar...
23 Nisan 2011 Cumartesi Saat 18:35
akçakaleli
harranlı
gerçekten seninle nekadar gurur duysak az keşke herkes sizin düşündüyünüz ve gösterdiyiniz tavırları gösterseydi bugün biz partilerde elimizi okşayıp adsylık isteyeceyimize partiler gelip bize adaylık için teklif getirir ama malesef bizde hizmet için çıkan yok rozet için çıkılıyor geçen dönem millet vekillerimiz adaylık dönemlerinde kapı kapı gezip çok ama çok afedersiniz lavabolara kadar geliyorlardı bi kazandılar ben deyildim dercesine bugüne kadar yüzlerini görmedik bilmiyorum şimdi hangi yüzle gelip kapı kapı gezecekler ÖMER ÖZYAVUZ seninle gurur duyuyoruz ........
15 Nisan 2011 Cuma Saat 23:59
İBRAHİM KARATÜME
ASİL DURUŞ...
SAYIN DEĞERLİ ÖMER ÖZYAVUZ..SİZİ YAKINDAN TANIYANLAR BİLİR Kİ BU DURUŞUNUZUN BÖLGENİN İNSANI ADINA YAPILMŞI BİR DURUŞTUR.. SİZ KAYBETMEDİNİZ AKSİNE ÇOK BÜYÜK BİR İTİBAR VE SAYGIYA DEĞER BİR DURUŞ GÖSTERDİNİZ...OVANIN KİMLİĞİNİ YÜCELTTİNİZ..HERKES SİZİN YAPTIĞINIZI EĞER BUGÜN YAPMIŞ OLSAYDI OVA BUGÜN ÇOK FARKLI KONUMDA OLURDU..ÖNCEKİ SİYASETÇİLERİMİZ VE ABİ DEDİKLERİMİZ BU DURUŞLARI GÖSTERMEDİ..ZATEN İÇERDE OYNAN OYUNLARI DİLE GETİRMEYİ BİLE DEĞER BULMADINIZ BİZLERDE BUNLARI BİLİYORUZ VE ANLATIYORUZ ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ..SESİMİZDE İSTENİLEN YERE DUYULDU VE KONUŞULUYOR.. HER ZAMAN YANINDAYIZ SEVGİ VE SAYGIYLA...
15 Nisan 2011 Cuma Saat 11:31
harranlı
tebrikler
öncelikle bu tavrınızdan dolayı sizi ve şahsınızı yürekten teprikler sayın .özyavuz harran yine çok şey kaybeti tabi herkes sizin gibi harranlıyı ve haysiyeti dunuse şu harran satılıktir lafları dolaşmazdı biz satılık diyiliz önurumuzla şerefimizle dimdik ayatayız ve her zaman şahsi çıkarlar için diyil harran ve tum bölge inin duşunen kişilerin arkasındayız zalimin diyil mazlumun yanındayız allah yardımcınız olsun..
15 Nisan 2011 Cuma Saat 10:22
Feridun ŞAHİN
HER ŞEYDEN ÖNCE...
Sayın Ömer Bey.Urfa Haber de yazınızı yorumlayınca,bu köşeyi sonradan gördüm.Size de demek istiyorum:Güneydoğuda Kürt veya Arap olunca MHP'li olmak kendi halkına karşı olmak gibi bir şey..MHP Türk Milliyetçiliğinin siyasetini yapan,bunu varlığının yegane gayesi adeden bir parti. Türk Devlet ideolojisine göre'' Türkiye'de tek millet vardır.o da Türk Milletidir.Diger bütün unsurlar ancak ve ancak büyük türk milletinin birer parçasıdırlar ve öyle olmak zorundadırlar''. Bu görüşlerin partisi MHP'nin yanında olmak, Özellikle Araplar için büyük bir garabettir.Esasında günümüzde Türk'ün,Kürt'ün,Arap'ın Vs.etnik temele dayalı milliyetçiliklerini yapmak 21. yy'ın degerleriyle çelişen demode bir anlayıştır.Ucuz yerel siyasetlerin peşinden gitmek yerine,daha anlamlı uğraşların ardından yorulmak;her şeyden önce insan olmamızın bir gereğidir diye düşünüyorum..Saygılarımla...
15 Nisan 2011 Cuma Saat 10:17
ahmet
arap ve para
rehmetlik nesrettin hoca diyorki erkek sözünde durur hocadan sormuşlar hoca yaşın kaç hoca efendi hz diyorki yaş kırk demiş bir yıl tekrar sormuşlar hoca yaş tekrar kırk demiş hoca geçen sene böyle dedin aaa erkek sözünde durur bizde mhp ının vekili muzafer bey sende erkeksen sözide dur araplar satılık paranda aldığın arapları gene al 1 sırada kal oy çoook al sen böyle sözlerle hangı yüzle önce merkez ve ilçelerin araplarından hangı yüzle oy isteye geleceksin bu çık medyaya anlat mhp dağıtın mhp binasına nasıl seni içeri alıyorlar ah nerede eski mhp liler
15 Nisan 2011 Cuma Saat 10:07
gurbetçi
asaletin duruşundan belli
saygın özyavuz sizin türk,kürt,arap ayırt edmediğinizi sizi tanıyanlar çok iyi bilirler. sizin asaletiniz duruşunuzdan bellidir. bence en doğru yerde en doğru hareketi yaparak şanlı urfa halkının ve çevre ilçelerinin parayla imajla işlerinin olmadığını hizmet, destek, güven beklediğini çok güzel bir şekilde gösterdiniz size halkım adına miteşekkürüm her zaman her daim yüreğimiz sizinle yolun açık olsun.
15 Nisan 2011 Cuma Saat 00:57
NURİ GÜNDOĞAN
tabiki para\\\'nın tersi her zaman yerini bulmaz
sayın ömer özyavuz\\\'un bu hareketi butun ovadaki insanların beklediği, onunda bu durumda hıc dusunmeden yapması gereken bır davranıstı.daha önceki dönemlerde de aynı cesareti gostermis olsaydık suan meclıste en az iki vekilimız olmus olurdu.sıyasethayatında basarılar...
14 Nisan 2011 Perşembe Saat 23:10
Ramazan gürdal
Tebrikler ediyorum
sadece arap kökenlı olmak degıldır Ömer ÖZYAVUZ sevdasıdır bence kaybedenler düşünsün Kazanan bızım yanımızda ÖZYAVUZDUR.
14 Nisan 2011 Perşembe Saat 19:01
feyiz uçar
tebrik ediyorum doğruları cesaretle dile getirmeye
bu güzel duruşunuzu gerçekleri dile getirmeniz bu devran böyle gitmez evet 3-5 kişi çıkarına geliyor ama halkım kullanılıyor deme cesaretini gösterdin güzel kardeşim inşallah halktan doğrulardan yana cesur tavrın devam eder selamlıyorum seni güzel kardeşim
14 Nisan 2011 Perşembe Saat 17:45
ißo Ayhan
ARAPLARI DEĞİŞTİRMEK İÇİN KİYAMET KOPMASI GEREKİR....
SeLam Arakdaşlar Kusura ßakmayın Kimse Üstüne Alınmasın ama Araplar Gerçekten Parayla Satın alınacak İnsanlardır ßunu ßelediye Seçimlerinde Çok Yaşadık Hep Parası oLanlar İstediğini Elde Ediyorlar Ve ßizede Çok Söylemler oldu ßu konuda Şu şukadar aldı ßu ßu kadar aldı Adamlar Kimliklerini Bile Veriyorlar Adam Güvenmediği Zaman Kimliğini Alıp Seçime Yollamıyor Para Veriyor ßöyle ßir milletimiz Var ARaplar Hep parayı Düşünürler ßunu Osmanlı Zamanında da Gördük Şimdi de Görüyoruz ßizim ßazı milletimiz ßöyle ßunu Değiştiremezsin Değiştirmen için Dünyanın YenidenKiyamet Kopması lazım Ve İnsanların Tekrar Dünyaya Gelmesi Zamanında Olabilir ama ßunu Değiştiremeyiz Kimse Üstüne aLınmasın Lütfen Üstüne aLınanda Demekki Kanında varmış Paracılık.....
14 Nisan 2011 Perşembe Saat 13:15
Milliyetçi
kaça gitti?
sayın ibrahim özyavuz ! 2002 seçimlerinde kardeşin mahmut özyavuz'un MHP 2.sırası için Muzaffer Çakmaklı sana ne verdi? oyları ne karşılığında verdin? Gerçi bunu partideki herkes biliyor şahitleri mevcut ancak kamuoyuna ibrahim özyavuz un açıklamasını bekliyorum...Yoksa ben açıklarım...
14 Nisan 2011 Perşembe Saat 12:05
Ardan
Helal Olsun!!
Sayın ÖZYAVUZ' un adaylık sürecinde gösterdiği dik ve onurlu duruşundan dolayı tebrik ediyorum. Önemli olan seçilip seçilmemek değil önemli olan seçmenlerine karşı dürüst olmak, şahsi menfaatlerini ön plana çıkarıp seçmenlerin iradesini yok saymamak, kendini pazarlamamak ve satmamaktır. Yeter artık!!! Maymun gözünü açtı...Bölge insanı artık neyin ne olduğunu görüyor...Bölge insanını düşünüyorum deyip de onları SATANLAR tarih sayfalarında bugün itibarı ile yerini almıştır. Ömer ÖZYAVUZ'un bu dik duruşu köhnemiş, yozlaşmış ve satılmış siyasi anlayışı yerle yeksan etmiş bugünün sonrası için umut olmuştur. Onurlu duruş için Teşekkürler Ömer ÖZYAVUZ...
14 Nisan 2011 Perşembe Saat 11:19
OKUR ve YAZAR
sasirmadimki!
Merhabalar.ONCELIKLE bugun okudugum en SAMIMI,GUZEL,VE DURUST kose yazisi icin tesekkur ederim.
Biz cocukken sevdigimiz bir arkadasimiz agacin tehlikeli bir dalinda Dut yemeye calisiyorsa onu uyarirdik.Denklemlerin UYMADIGINI soylerdik.Kulak asmayanlarin cogu tepe takla duserdi topraga,zarar gormezlerdi,ama canlari yanardi.Siz sayin Omer OZYAVUZ.durust bir kisilik oldugunuzdan hic suphem yok.Ama gozununuzun onunde sizinle AYNI KADERI paylasan KURD kardesleriniz dururken,ve sizin halklariniz IKINCI,HATTA UCUNCU SINIF insan muaammelesi goruyorken.Sizi ezmeye ve YOK etmeye calisan sisteme baskaldirmak yerine.NEDEN SISTEMIN en Kotu ve ACIMASIZ carkinda gorev yaptinizki ?
Hic bir sey icin gec degil,Hem harrani,hem akcakaleyi,hem urfa merkezdeki araplari cok iyi biliyorum.Sizde o potansiyel mevcut.Bir an once Kurd kardeslerinizle sarilip barisin (ki onlar sizi asla uzak gormedi.,karsilarinda yer almaniza ragmen.) Emin olun,1 yil icinde katettiginiz yola sizde inanamayacaksiniz..ki kurdler gecen secime 21 kisiydi.,bu secimde 42 !! 13 haziran gunu hayatiniza yeni ufuklar acmaniz dilegiyle..saygi ve selamlar (Good Bless All oF YOU)
14 Nisan 2011 Perşembe Saat 00:21
Ahin GÜNEŞ
Samimi itiraf
Sayın Özyavuz yazınızı büyük keyf alarak okudum. Umarım. Tüm siyasetçiler sizin gibi öz eleştiri verme cesareti ve samimi olmayı başarır.

Bu davranış onların genlerine işler ve başta ülkemizin, sonrada bölgemizin saf temiz dürst insanları hakettikleri güzel yarınları kucaklar

Saygılarımla
Ahin GÜNEŞ
ahin@urfahaber.net
14 Nisan 2011 Perşembe Saat 00:01
hamit bey
TEBRİKLER
Geçte olsa idolojinin değilde menfaatlerin mhp de etkili olduğu gerçeğinin farkına vardığınız için sizi tebrik ediyorum.Siyasette böyle seviyeli duruşunuzun devamı dileklerimle tekrar tebrikler.
13 Nisan 2011 Çarşamba Saat 23:05
i demirkan
sizi tebrik ediyorum
gerçektende sizi tebrik ediyorun bu duruşunuzdan dolayı çakmaklının 100 tane oyu bile yok gelmiş bizleri kullanıyor bitti artık mhp dönemi bakalım kaç oy alacak ya 1 ya hiç ÖMER ABİ BAĞIMSIZ ÇIK BİNİ ICIL AŞİRETİ DE SİZİNLE YALNIZ DEGİLSİN HEPİMİZ SENİNLEYİZ
13 Nisan 2011 Çarşamba Saat 22:48
akçakaleli
helal sana!!!
seni bu onurlu hareketinden dolayı tebrik ediyorum.sizin gibi insanlar olduğu müddet hareketimiz her zaman payidar olacaktır. Cenab-ı Allah sabredenlerin yanındadır. İnşallah bir gün o parazitleri partiden silip temizleyeceğiz.
13 Nisan 2011 Çarşamba Saat 22:32
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 8
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 417
Toplam Tekil 165544

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY