Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Ahmet EFEAKDOĞAN
ahmetefeak@hotmail.com
Çağla Mı Özcan Mı ?
16 Ocak 2012 Pazartesi Saat 09:51

Selam dostlar;

Uzun süredir düşündüğüm fakat yazıp yazmamakta tereddüt içinde kaldığım ama artık dayanamayıp yazmaya karar verdiğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. Sizlerinde bildiği gibi 2007 genel seçimlerinde AKPARTİ tarafından bölgemizi temsil hakkı Sayın Çağla Özyavuz hanımefendiye verilmişti. Çağla hanım seçim öncesi bu bölgeyi karış karış dolaşıp herkesle birebir diyaloga geçerek hizmet için ne kadar arzulu olduğunu herkese göstermişti. Seçim sonrası seçildikten sonra tekrar ev ev dolaşıp bu halka teşekkür ederken ne kadar vefalı olduğunu da gösteriyordu.

Çağla hanım, bununla da sınırlı kalmayıp, vekilliği boyunca halkla hep iç içe oldu. İlçeye her gelişinde milletin haberi olur, vatandaşın sorunlarını dinler bu sorunlarıda en kısa sürede çözmeye çalışmıştır. Şimdi hangi sorunu nerde, nasıl çözmüştür veya memleket için neler yapmıştır gibi bir teferruata girmeyeceğim. Bizler çağla hanımın döneminde yaptığı güzel şeyler karşısında teşekkür etmesinide bildik, yanlışlar karşısında eleştirmesini de... Kendileride eleştirilerimizdeki haklılığı farkettiğinde olgunluk gösterip yanlışından geri dönmüştür.

Gelelim 2011 genel seçimlerine, dokuz yıllık iktidarı döneminde Recep Tayyıp Erdoğan başkanlığındaki Ak parti, nin olağan üstü başarılı çalışmaları, ülke genelinde olduğu gibi bölgemiz dede büyük bir Tayyıp hayranlığı yaratmıştı. Bu nedenden dolayı Ak parti, nin seçim listesinde olan en az 10 kişinin milletvekili olacağı kesin olarak biliniyordu. Açıklanan listede bölgemizi temsilen 6.sırada Sayın Halil Özcan, ın adı geçiyordu. Seçim geldi çattı ve Sayın Özcan milletvekili oldu.

Seçimden yedi ay gibi bir süre geçmesine rağmen bölge halkı olarak vekilimiz varmı yokmu hala anlamış değiliz. Çünkü Sayın Özcan ilçeye teşrif ettiği zaman, uğradığı iki yer var biri ilçe başkanlığı, diğeri kaymakamlık makamı. İlçe halkından kaçar gibi bu geliş gidişlerinden de hiç kimsenin haberi olmaz. Sayın Özcan gittikten sonra haber alınır Özcan ilçeye gelmiş ve gitmiş. Bölge halkı olarak bundan şikâyetçiyiz Sayın Özcan. Bu tutumunuz bizlere Çağla hanımı aratır olmuştur. Unutmayın ki aldığınız oyların karşılığını bölgeye hizmet etmekle, bölge insanıyla iç içe olmakla. Halkın sorunlarını çözmekle ödersiniz. Aksi taktirde Allah muhafaza kul hakkına girer bunun da vebalinden kalkamazsınız.

Son olarak cevabını aşağı yukarı olarak tahmin ettiğim bir soruyu yüreği pırlanta gibi olan güzel halkıma sormak istiyorum. Ey halkım!

ÇAĞLA'MI ÖZCAN'MI.

Bu yazı toplam 3716 defa okundu.
TOK
YAZIK
KUSURA BAKMAYIN BİZ ARAPLAR BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLSAYDIK BUNLARIN HİÇ BİRİSİ BAŞIMIZA GELMEZDİ...
25 Şubat 2012 Cumartesi Saat 15:41
taha
çok ararsınız
güzel arkadaşlarım siz YALÇINKAYAYI daha çok ararsınız boş verin gerisini
EDİTÖR;Güzel kardeşim Yalçınkaya nerede?
Buyursun gelsin şimdi saha boş
24 Şubat 2012 Cuma Saat 13:09
ahmet ekinci
çağlamı ozcan mı tabıkı kul hakkını duşunursek yuzde yuz özcam
Allah aşkına buda sorumu eyer çağla hanfendiyi sayın özcanla kıyaslarsak vefasızlık yapmış olmazmıyız sayın özcana tşk
24 Şubat 2012 Cuma Saat 13:03
Eğitimci
Çağla Hanım Siyaseti
Halil Özcan'nın Akçakale ve Harran'ı takmamasını normal karşılıyorum. Yorum yapan arkadaşlardan birisi Kaymakamı ziyaretinden vazgeçsin halka insin diyor. Kavurma yemeye geliyor sadece diyor. Ben bunları normal karşılıyorum. Özcan'ı biz seçmedik ki, biz meclise göndermedik ki, yeri garanti ve başkaları tarafından vaadedilmişti. Bir insan 4 yıllık ihtisas eğitimi yaparak adının önüne yardımcı doçent lafzını getirmesi onu siyasetçi yapmaz. Çağla Hanım'ın daha iyi siyasetçi olduğunu söyleyemem ama ona siyaset yaptıran İBRAHİM ÖZYAVUZ'un önünde şapka çıkarmak gerekir. Mecliste ARAP kelimesinin sık sık tekrarlanmasını sağlayan İBRAHİM ÖZYAVUZ'un siyaseti ağrı bastı Çağla Hanım zamanında...
23 Şubat 2012 Perşembe Saat 09:47
Eğitimci
Anket
Çok güzel bir yazı, Ahmet Bey'i tebrik ediyorum. Bazı arkadaşlar kırılmış. Kırılması gereken birisi varsa ilk ben olmalıyım. Özcan benim aşiretimden birisidir. Ama kırılmanın lüzumu yoktur. Site editörlerine bir öneride bulunmak istiyorum Ahmet Bey kardeşimin bu yazısını bir ankete dönüştürelim ve ne kadar haklı olduğunu görelim. Çağla hanım bizim arap insanımızdan değil. Ama seçim sonrası olmasına rağmen rahatlıkla ulaşıp derdimize çare bulmuşuzdur. Sayın özcana çalıştığım kurum ve yöremizin öğrencileri için yapılmasına karar verilen ve yapılacak olan bir faaliyetin sadece hızlandırılmasını istedik ama nafile. Yerinde bir yazı dizisi olmuş. Tarafsız olmayın demiyorum ama illaki bir taraf tutacaksanız Akçakale ve Harran'nın çıkarlarını taraf edininiz, cebinizi değil.
23 Şubat 2012 Perşembe Saat 09:36
casım
bırakın bu işleri
sevgili kardeşim bir yazı yazmış altına bir sürü yorum eklenmiş kardeşim bu işlerin allah aşkına kime ne faydası var zerre kadar bir faydası var mı bir arpa boyu yol alınmışmı herkes sevdiği beğendiğinin lehine yorum yapıp diğerini yerden yere vurmuş bakın suriye kapısı kapandı bir sürü insan ekmek yiyordı bunları gündeme getirin yetkili mercilere ulaşın yorum yapın en azından bir fayda sağlar belki yoksa tabiri caizse kimse kusura bakmasın bir deli bir kuyuya taş atmış 40 tane akıllı çıkaramamış
14 Şubat 2012 Salı Saat 14:10
cuma vural
bu memlekettin değişmez kaderidir...
anlatılacak bir şey bulamıyorum.bu memleketin kapastesi bu kadar vede bu kadarını hak ediyor...
05 Şubat 2012 Pazar Saat 14:04
hamit
kavga
Yazarımız fitne çıkarır gibi yazı yazıyor, Yorumcular ciddiyetten uzak gaza gelerek yormlar yapıyor. Sevdiklerini kahraman ilan etme sevmediklerini yerin dibine batırma linç etme. Hizmet doğruluk diğer konular önemli değil.
Halil beyi kaç yegeni işe yerleşti, kaç odanın başkanı oldu merak ediyorum. Akçakaleyi iyi bilenler yazsın kaç kişi özcan soyadlı akçakalede çalışyor.
03 Şubat 2012 Cuma Saat 11:59
HUBETİ AKÇAKALE
hubeti aşireti
VALLAHİ SAYIN BAŞBAKANIMIZIN HATRI OLMASA İKİSİNEDE VERMEM İKİSİNİDE SEVMİYORUM ZATEN ÇÜNKÜ HEPSİ MENFAATÇİ ÇAĞLAMIŞŞ PEHPEH KOCASINDAN NE GÖRDÜKKÜ KENDİNDEN GÖRELİM YA ELİMİZİ VİJDANIMIZA KOYALIM YALAKALIK YAPMAYIN
03 Şubat 2012 Cuma Saat 09:51
abdullah birisi
mahmut demire cevap
kardeş herkesin haklı olduğu gibi sen de haklısın. Senin için de ekmek kapısıydı çağla hanım. Zati çağla hanım vekillikten düşünce sende onuncu kattan düşercesine öksüz kaldın. Çakma projelerini çağla hanım sayesinde onaylatıp, akçakale yi geliştirme derneği aracılıyla hem akçakaleyi hemde kendini geliştirdin. Arada bir 3-5 yeşil karttan geçiniyordun malesef onu da kıstılar. Allah yardımcın olsun senin de işin zor kardeşşşş.
02 Şubat 2012 Perşembe Saat 00:53
Yakup
Yalaka takım
Kimse kusura bakmasın ama yazar sonuna kadar haklı.yazarı eleştirip özcanı savunanlar resmen yalaka takımı.düne kadar özcanı belki rüyasında görmeyenler burda özcanı savınur olmuşlar.Özcan çok iyi biri olsaydı o kadar akçakaleli insan varken yeğenlerini dışardan köyden getırıp işe almazdı.
01 Şubat 2012 Çarşamba Saat 14:52
Urfalı Arap
Akçaleye ve Bölge insanına yazık derken ziyanı kendimizden
yazara bak yorumlara bak. Kavga ile nereye varılmış. Yazarın kesesine bir şeyler koyulmamış milletin önüne attığı yazıya bak içeriğine bak.
Ben değilsem hemşerim köylüm diyemem mentaliteye bak.
Akçakale.com\\\\\\\\\\\\\\\'u son okuyuşum olsun.
her okuyunca insan üzülür.
Bazı yazılar gerçekten değerli ve halkımıza faydaklıdır, artık seviye yükseliyor diye sevinince, menfeat, kıskançlık ve çekememezlik herşeyi berbat eder.

Allah akıl fikir ve vicdan versin.

Yönetici hemşerilerim ister yayınlarsınız ister yayınlamazsınız, yazar sizin yazarınız
30 Ocak 2012 Pazartesi Saat 14:56
Orhan
Bu ne telaş beyler
Özcan arapları temsil edemez yazanlar bizifaydası yok diyenler, Allah aşkına ne bu şiddet bu celal. Kimine göre arap değil. Özcan yazık değil size yazık. Hizmetten çok özcanı kabullenmem var acınacak durumda olan cahilce yazı yazanlardır. Özcan Bölgenin insanı oldu herkes tarafından biliniyor. Vahşiyeyi zireci aşireti özcanları bilmeyen var kusura bakmasın bölgede boşuna yaşamış. Vahşiye bugün 2.ci vekilini çıkarmıştır. Bu işten hiç bir zaman kendileri menfaatlenmemişlerç Ne varsa bölge ve islam alemi için uğraşmışlar. hali beyi Okumuş deseniz okumuş, dil desen arapça, ingilizce var uluslararası tecrübe varmı var, Bölgenin insamı evet. Hem bölgeyi hem türkiyeyi ulusaralarsı arenda temsil etmeye çalışyor. Meşru ve haklı talebi olan her kim olursa osun ilgilenmedi yapmadı diyen varsa Allaha havele ediyorum. Araplarda her yer aynı hizmetten çok birbirini çekememe olayı çok. Bu yüzden tüm ülkeleri yabancılar tarfından ne hale geldiği ortada. her yerde aynı birlik yok.
27 Ocak 2012 Cuma Saat 16:50
MUSTAFA
BİZ DAHA ÇOK
BİZ EŞEK OLDUKTAN SONRA SEMER VURAN ÇOK OLUR. SAYIN BAŞKANIM NE ÇAĞLA NEDEN ÖZCAN BİZ BİR FAYDASI OLUR. SİZDE ÖZÜR DİLERİM BEN YANLIŞ ANLAMA KARDEŞ.SÖZÜM SİYASETÇİLER BU MEMELEKETTE YAZIK İNSANLARA YAZIK MEMEKLERİMİZE YAZIK ÖZCAN OKUMUŞ AMA OKUMUŞ ÇALIHLDIR. BİZDEYABANCI SEVDASI ÇOK YABANCI OLSUN DA NERESEDEYSE YATAKLARIN VARİLİLER AMA YERLİ OLUNCA KIMIN OGLU İŞE YARAMAZ DERİZ.
27 Ocak 2012 Cuma Saat 12:13
MUSTAFA
ALI BİRİN VUR ÖTEKİNE
Sayın başkanım bu memelekete kım faydalı olmuşki hangisi dünden bugüne Çaglamı özcan diyorsun onlar sadece keselerin peşindeler. özcan arap değildir diyeceğim kızacaksın burada yaşamamışki buradaki insanıların halınde anlamaz kardeşim Çağlada buralı eğildir. kardeşim
Bizleri anlamazlarki eski kaymakamlardan GÖKHAN GÖRÜLASLAN vardı. Bizde asalak çok yağıcilar var. bu asalaklar var oldkça biz hiç bir yere gelmeyiz Sayın Başkanım
Sayın başkanım içimde neler geçiyor ama terbiyem musade etmiyor
bu zenginlere sadece burda haftanbaşka yoktur.
27 Ocak 2012 Cuma Saat 12:04
Recep
Haksızlık bu
Yav kardeşim adam kendi yeğenlerini açılan acil 112 ye şöför olarak almış işte daha ne yapsın.Yarında kardeşlerini alır ondan sonra akrabalarını alır daha ne olsun yav ala allaaa
26 Ocak 2012 Perşembe Saat 13:46
Mehmet
Arapların fitratinda kıyas ve kabullenmeme
Yazı okuyorum ayrı bir kabullenmeme yorumlara bakıyorum ayrı bir neferet, Akçakale ve Harranlılar bu kıyasın amacı iyi niyetle yapılmış değildir. Yorumcularımız çabuk gaza gelmişleri, Özcan beyi arayıpta ulaşmayan kişi varsa dürüst değildir tlf açıktır, ona ulaşılmadığı zaman danışmanları var cevap veriyorlar, Çağla Hanım dönemi kapandı, Dünyada eşi ve benzeri olmayan Harranın halini biliyoruz. Yol bile yok, içler acısı, Halil bey vekil olur olmaz babasını kaybetti ardından bölgemizin en çok ihtiyacı olan elektrik, su ve yol kış aylarında dolayı yavaş ilerlemektedir. Toplam kıyasınız 6 aylık zaman dilimini 4 yılla kıyas etmektedir. Yapılan yazı ve yorumlar tamamen kıyastan çok şahsi kinlere ve menfaetlere dayanmaktadır, halil beyin makam tlf 0312 420 63 44 arayın deneyin,
25 Ocak 2012 Çarşamba Saat 10:58
Kemal
Yalçınkayamı
Halaf ağa sen kımden bahsettiğinin farkındamısın.arapları kullanarak meclise gidip şimdidi lord olan ve bu memelekete bir çivi bile çakmamış bir mahluktan bahsediyorsun.Başkan olarakta ayhandan başkası yalan
20 Ocak 2012 Cuma Saat 13:30
mehmet ay
sömurulen akçakalem
sıze selam olsun ey yumuşak başlı halkım yazarımız guzel bır soru sormuş ama bana göre eksık neden dıyorsanız şuna dıkkat edın bldıye kaymakam ve özcan bunlar bıze neverdı ne aldı bu kaymakam dönemınde değilmı ğumruk kapısında şaşanan olaylar kankası bldıye bakanı değilnı özcan vekıl oldu sağolsun olay olacak gumruk kapisıda kalmadı kapandı
19 Ocak 2012 Perşembe Saat 20:42
halaf
tek bir şahsiyet
Bana göre bazıları kabul etmesede Mehmet YALÇINKAYA DIŞINDA ARAPLARI temsil edecek siyasetçi yok aksini iddia eden varsa buyursun her şey ortada bize laf değil icraat lazım saygılarımla.
18 Ocak 2012 Çarşamba Saat 17:12
arab milliyetçisi
özcan arapları temsil etmiyor
özcan arapları temsil etsyedi arapların sorunlarını dinlerdi evet çagla ahanım bölgenin tüm sorunlarını dinlerdi gücü yettigi kadar faydalı olmaya çalışırdı ama bölgedeki erdogan hayranlıgı yanlış kişileri başa getiriyor örngei açık ve net özcan dogrunun yanında haksızın karşısında olmayı ögrenin artık yoksa özcan gibi niceleri gelir sizleri sömürür
18 Ocak 2012 Çarşamba Saat 10:23
Harem
Ardan'a Destek
sayın vekilimizi sadece harran ve akçakale ile sınırlı tutarsak vekilimize büyük bir haksızlık ederiz.vekilimiz hem lisans kariyeri hemde dış işlerinde arap devletleri üzerindeki konumu gereği şu an hükümet içerisinde çok farklı konumlarda yer almakta ve uzun yıllar çok iyi yerelerde görevler yapacak bir şahsiyettir.bize düşen kıyas değil vekilimize destek olmaktır.saygılar
18 Ocak 2012 Çarşamba Saat 09:52
ardan
Haksızlık!
Arkadaşlar! Halil Özcan'a haketmeden linç girişiminde bulunmanın önyargılı veya cehaletten olduğunu tüm bölge biliyor. İkisini kıyaslamak için ikisine de aynı süre tanınmalı. Daha 6 aylık vekil Özcan. Ayrıca bu kısa zamanda Harran ve Akçakale ye yaptıklarını ilgili ve ilgisiz herkes biliyor. Hiç birşey bilmiyorsanız siteniz yazarlarından sorun lütfen...yakın zamanda bölgeye yaptıklarını rapor halinde yayınlanacak zaten...o zaman da bu yorumları yapanlar yüzlerini önüne eğecektir...Haa Özcan bölgenin insanı.Bu bile Özcan demek için yeterli...saygılarımla
18 Ocak 2012 Çarşamba Saat 09:43
asi
cahalet diz boyu
112 acil servisinin kimin tarafından incelemeden atmakla olmuyor AKYÜZLER DERNEĞİ TARAFINDAN BUNUN dogrulugunu mustafa guçluye sorun baştabibe sorun şu anda iş bankasınıda açaçagız duyrulur
17 Ocak 2012 Salı Saat 21:48
Ali osman
Haksızlık bu
Ahmet bey öncelikle sizi kınıyorum.Bu siz ilgilendiren bir konu değil biz vekilimizden razıyız akçakaleye açılan 112 ye 3 kişi kendi akrabamızdan aldı kötümü etti.Çağla cümelilerı alıyordu bizde ıbadilerı alıyoruz işe ne olmuş yani.
17 Ocak 2012 Salı Saat 15:10
Tosun
İşte Bu
Yüreklilik budur işte...Bende Özcanın meleket faydası olmadığı gibi olmayacağınıda düşünenlerdenım.Keşke Akçakaleden bir olsaydı Keşke siz olsaydınız...
17 Ocak 2012 Salı Saat 14:59
ahmet kaya
Kesinlikle Çağla
Ahmet bey öncelikle size teşekkür ederiz.Bu konuyu artık kanayan yaramazdı.kesinlikle çağla hanım diyoruz.Özcan zengin vekilidir.
17 Ocak 2012 Salı Saat 14:47
ibrahim ERGİN
ÖZCAN'A HAKSIZLIK BU
Sayın ahmet bey yapılan eleştirileri haksızlık diye değelendiriyorum bi defa sayın ÖZCAN'ı ister gece ister gündüz 24 saat arayın o anda cevap vermezse mutlaka ama mutlaka kendisi geri dönüp arar ve istenilen tüm konulara yardımcı olmaktadır.sayın ÖZCAN'nın tek eksiği ne biliyormusunuz medyadan uzak kalması yaptıklarını yada yapacaklarını yerel yada ulusal basında anlatmamasıdır.ama şunu bilinki sayın ÖZCAN her zaman bölgenin sorunları ile ilgilenmektedir.saygılarımla
17 Ocak 2012 Salı Saat 09:37
ABDÜLKADİR EDİP
UYUYAN VEKİL
Sayın ahmet bey yaklaşık 3 yıldır sitedeki yazarları takip ediyorum bugune kadar bu kadar önemli bir konuya deyinen olmadı size teşekkür ederim.. a.akayın dediği gibi çağla hanım halkın desteğiyle meclise gitmiştir sayın özcanın öyle derdi yok sayın özcanın akçakale faydası ne olur diye soracok olursanız kesinlikle faydası olmaz çünki beyefendinin sıkıntısı yok ha çağlanın değişmesi lazımdı ama bu özcan olmamalıydı ali akay olabilir yalçınkaya olabilir sayın ömer ay olabilir ibr özyavuz olabilir vs konumuzla alaka olmayabilir ama belediye başkanıda kesinlikle değişmeli oda ÖMER AY OLMALIDIR saygılarımla
17 Ocak 2012 Salı Saat 09:06
asi
bölge vekili
ÇAĞLA HANIM ARAP BÖLGESİNİN VEKİLİYDİ ULAŞMAK KOLAYDI ÖZCANA ULAŞMAK RÜYA GİBİ VE BU BÖLGENİN VEKİLİ OLDUĞUNU HİÇ BİR ZAMAN SÖYLEMEDİ
16 Ocak 2012 Pazartesi Saat 22:30
Gerek Yok
çağla olsa gerek
HERKES KENDİLERİ BİLİR
16 Ocak 2012 Pazartesi Saat 21:21
halil baturay
bu sana dusmezbence
ne cagla ne ozcan hepsı ben soryuyorum sayın memet yalcınkayanın yaptıklarıda ortada ne oldu bence yalcınkaya sayın akaya da katılıyorum
bazı konulkarda
16 Ocak 2012 Pazartesi Saat 18:58
MAHMUT DEMİR
tabiki ÇAGLA Hanım
evet yıllarca Çagla özyavuz bu memlekete hizmet etti gücü nispetinde projeler çalışmalar yaptı deyip durdum.Ahmet beyi takdir ediyorum vicdani yazısı için ve sonuç itibari ile haklı olmak mutlu etti beni saygılar
16 Ocak 2012 Pazartesi Saat 15:48
SUSKUN
giden geleni aratır doğru bir söz bu
ÖNCELİKLE BU KONUYU VE GÜZEL YAZIYI BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN SANA SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM.HAKLISIN AHMET KARDEŞİM.BEN DE SANA KATILIYORUM. HALİL ÖZCAN VEKİLİMİZ ÇAĞLANIN YERİNİ TUTAMAMIŞTIR VE TUTATAMAZ BU BİR GERÇEKTİR.BENDE ŞAHİD OLDUM BU GÜNE KADAR KAÇ DEFA ESNAFI HALKI GEZMİŞTİR HAL HATIR SORMUŞTUR.AMA ESKİ BAŞKAN VE EŞİ ÇAĞLA DEVAMLI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRMÜŞTÜR ................................
16 Ocak 2012 Pazartesi Saat 14:54
AHMET AKAY
Çağla
ahmet bey merhabalar aslında çağla veya özcan diye bir ayrım yapmamak isterdik ancak geçen süre zarfından özcan'ın asosyalliği ve yırtıcı olmaması çağlayı özlememize neden oldu çağla sürekli halkın içindeydi çünkü halka muhtaçtı halkın reylerine ihtiyacı vardı, özcanın ise aday olurken dahi herkes gibi bizlerde nasıl listeye girdiğini çok iyi biliyoruz yani o halk destekliyor diye değil belli yerlerden desteği var diye listede oldu ancak bu ona halktan uzak durması gerektiği anlamına gelmiyor, çağlaya tlfla ulaşamıyorduk eşini arayıp eşi aracılığı ile isteklerde bulunuyorduk ama özcana ulaşabiliyoruz en azından bilmiorum ama yinede çağla dönemi iyidi her ne kadar akaylarla arası kötü olsada yiğidi öldür hakkını inkar etme
16 Ocak 2012 Pazartesi Saat 14:07
ABDULLAH
İŞTE VEKİLLERİMİZ
SAYIN YAZAR İLK ÖNCELİKLE ÖYLE BİR KONUYU KALEME ALDIĞINIZ İÇİN SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.BENCE HER İKİSİ DE DEĞİL HALİL ÖZCAN BEY YENİ BAŞLAMASINA RAĞMEN SADECE MEMLEKETE BİR KAÇ KİŞİNİN YANINA KAVURMA YEMEYE GECELERİ GELİYOR AKP O KADAR BÜYÜK DEVRİMLER YAPTI HALİL BEY BU DEVRİMLERİN NERESİNDE ÇOK MERAK EDİYORUM AKÇAKALE İÇİN NE YAPTI SADECE KAYMAKAM ZİYARETLERİ DEĞİL HALK ZİYARETLERİ YAPMALI AĞALARIN YANINDA DEĞİL AZABIN YANINDA YER ALMALI HAKKA HAK VERMESİ GEREKİYOR HALKA VEKİL GÖZÜYLE DEĞİL HALK GÖZÜYLE BAKMASI GEREKİYOR BEN VE BENİM GİBİ HALKIN TABİRİ CAİZ İSE ŞİŞKİNLİK OLMUŞ İÇİMİZİ BOŞALTAMIYORUZ DAHA FAZLA SAYMAMA GEREK YOKK SORUN DERT ÇOKKKK
16 Ocak 2012 Pazartesi Saat 11:08
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 8
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 417
Toplam Tekil 165544

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY