Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Coşkun ATAN
coskunatan@hotmail.com
İlçe Muhabirleri Şanlıurfa Medyasının Hamalımı?
30 Ocak 2012 Pazartesi Saat 11:06

Şanlıurfa ilimizde gazeteler cemiyeti mevcuttur bu cemiyetlerimiz ne zamanki bir toplantı olur

Her yılın sonunda ilçe muhabirleri hatırlanır ve ve falan tarih toplantımız mevcut bu toplantıda bizleri aramızda görmek isteriz, işte ödüler verilecek konuşmalar yapılacak diye ilçe muhabirleri hatırlanır ve davet edilir, davete icab eden ilçe muhabirleri apar topar, o gün toplantıya katılır, işte her yıl gördükleri manzaraları yine görür ve tekrardan ilçesine gider görevinin başına döner bunu niye anlatıyorum kendimizi artık Şanlıurfa basınının hamalı olarak görmeye başladık, özellikle ilçe muhabirleri olarak, çünkü her yıl aynı manzaralar ile karşılaşmaktayız falan ajansda, falan gazetenin il muhabirleri işte Başarlı olmuş ve yılın gazetecisi veya çalışmalarından dolayı al sana bir plaket veya en iyi haberi yayınlana, en iyi fotoğrafı çeken arkadaşımı ödüllendiriyoruz diyerek, Plaketler veriliyor, ama burada bakıyorum ilçe muhabirleri yok hiçbir ilçenin muhabirine kardeşim sende bir şeyler yapmışsın al sana bir buket çiçek diye ödüllendirilmemiştir

Bakıyorum sadece Şanlıurfa merkezde görev yapan arkadaşlarımız ödüllendiriyor, ha ben buna karşı değilim ödül alan arkadaşları kıskanmıyorum ama hiç olmasa ilçe muhabirlerini güz önünde tutulmasın istiyorum. Şimdi Şanlıurfa halkına soruyorum şu anda. Urfa da 25 yerel gazete ve l ulusal televizyon ve 3 bölge  televizyonu mevcuttur açsınlar gazeteleri izlesinler televizyonları inanın tüm gazetelerde Akçakale nin haberleri mevcuttur haftada bir iki de olsa televizyonlarda Akçakale ile ilgili haberler çıkar, yani düşünün 30 bin nüfuslu Akçakale ilçesi köyleri ile birlikte 87.000 nüfuslu Akçakale ilçesinde ben benim gibi 4,5 arkadaşımız Akçakale nin haberlerini gazetelere gönderip özveriyle haber yapmaktayız özellikle Şanlıurfa da ki gazeteciler cemiyetlerinin, bunları takip etmesi gerekir,

Bölgesel olarak yerel gazetelerde en çok haberi çıkan, ilçe hangisi ise bu haberleri ajanslarına ve gazetelerine gönderen gazeteciler kimlerse, onları takip edip ödüllendirmesi gerekir, ama olmuyor arkadaş olmuyor bizde Şanlıurfa medyasının hamalıyız, ne yapalım buda bizim şansımız, ama olsun bizlerde Şanlıurfa halkının gönlünde taht kurmuş ve izleyicinin ve yerel gazetelerde bizleri takip eden Şanlıurfa halkının ödüllerini almış gibiyiz saygılarımı sunar

İleriki yıllarda cemiyetlerimizin ilçe muhabirlerini takip edip hiç olmasa bir buket gül ile ödüllendirip gönüllerini alması gerekir

Saygılarımı sunarım

Bu yazı toplam 1324 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 6
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 417
Toplam Tekil 165544

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY