Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Celal ÇİFTÇİ
yonetim@sanliurfaolay.com
Şanlıurfa’da TEDAŞ İnsanları Bezdiriyor
26 Ocak 2012 Perşembe Saat 10:41

GAP’ın ana merkezi olan Şanlıurfa’da elektrik kesintileri; ciddi anlamda sorun olmaya devam ediyor.

Son günlerde Şanlıurfa Merkez ve ilçelerde; günde üç, dört defa elektrik’in kesilmesi esnafı, sanatkârı ve vatandaşları mağdur etmekte, birçok ev ve iş yeri elektronik aletleri zarar görmektedir.

Türkiye elektriğinin üç’te birini üreten Şanlıurfa Atatürk Barajıdır. Maalesef Şanlıurfa’ elektrik ücretlerini ülke çapında en üst seviyelerde ödüyor.

Buna rağmen enerji kesilmesinden dolayı çok ciddi sıkıntılar, maddi ve manevi zararlar yaşıyor. Şanlıurfa’da TEDAŞ ne zaman düzelecek ve halkımız ne zaman verdiği elektrik parasının karşılığını tam olarak alacak?

İnsanların uzaya seyahat ettiği bir dönemde Şanlıurfa hala elektrik kesintileri ile uğraşıyor. Eskiden sahibimiz yok, uğraşanımız yok, bilenimiz yok denirdi. Ve bütün top milletvekillerimizin feodal yapıya dayalı anlayışlarından kaynaklandığına verilirdi. Oysa şimdi eğer lütfedip bakarsa; Sayın Bakanımız var.

Ülkenin her yerinde çürük elmalar sepetten ayıklanırken, Şanlıurfa’da hala sağlamları da çürütmeye devam eden çürüklerin kokuştuğunu seyretmekteyiz. “Somalili kızına üç ayda Türkçe öğrettik.” ile övüneceğine, seksen yılda Türkiye’yi övücü manzaralara kavuştursak daha iyi olmaz mı?

Geçmişi şaibelerle dolu olan TEDAŞ’ın bu sorunu ne zaman çözeceği merak konusu. Şanlıurfa’nın tek ümidi Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma Sosyal Bakanı Faruk Çelik Bey’in bu soruna bir an evvel el atmasını bekliyor.

Isınmadan, sanayiye kadar birçok aletin elektrikle çalıştığı çağımızda, elektrik kesilmesi ciddi hem de hayati konum taşımaktadır.

TEDAŞ’ın kendi sorununu, beceriksizliğini, başarısızlığını, laçkalığını, kaçak elektriğe bağlaması doğru değildir. TEDAŞ kendi içindeki çürükleri de elemedikçe bu sorunlar çözülmez.

Şimdi sormak zamanı terörü ve teröristi dağlarda arayarak ülkenin servetini “bom” sesine kurban ediyoruz, insanları orta çağ karanlığına gömerek Allah’ın nuru olan elektrikten mahrum bırakan, eli kontrol kalemli kontrolsüz teröristlikleri kim kontrol edecek?

Bu yazı toplam 1548 defa okundu.
SALİH EL TAMMAS
KAÇAK KULLANIMI
EĞİTİMCİ İHBAR ETMEK SANAMI DÜŞMÜŞ SEN KENDİ DERDİNE BAK İLÇEDE NELER DÖNÜYOR SEN MUHBİRCİMİSİN SEN İYİ İNSANSAN DOĞRU KULLAN KİMSEYE KARIŞMA SAYGILAR
30 Mart 2012 Cuma Saat 11:23
candan akan
çok ilginç:)
celal bey yazınızı okudum ve acaba yanlış mı okudum diye tekrardan okudum.Ama doğru okumuşum.'''Maalesef Şanlıurfa’ elektrik ücretlerini ülke çapında en üst seviyelerde ödüyor.'''' Bana bu sözün doğruluğunu ıspatlayabilirmisiniz.Çok şaşırdım lütfen gerçekleri yazarsanız sevinirim.
26 Mart 2012 Pazartesi Saat 21:38
ibrahim
tedaş kendı ayıbını kacak kullanıma bahane etmesın
gercekten de tdş tan urfa halkının cektıgını bırtek urfada yaşayanlar bılır kış geldımı vayhalımıse.yagmuryagdı elekrık yok.yaz geldımı .rüzgarvar elekrık yok.bekı büyük şehırler de hep yagmur var karvar onlarda elktırk kesilmiyor?acaba .yorum ları sızlere bırakıyom .allaha amenet olun.saygılar
22 Şubat 2012 Çarşamba Saat 17:41
MEMUR
kabarık elektrik faturası
neymiş devlet bütün kurumlarını özelleştirdi şirket kaçak elektrik faturasını kaçak kullanmayan milletimize ödettiriyor ben 62 lira tükettim fatura 126 lira geldi nasıl olacak böyle birşey varmı allah belasını versin böyle özelleşmenin
22 Şubat 2012 Çarşamba Saat 13:43
EĞİTİMCİ
KAÇAK KULLANIM
Bu kadar beceriksiz bir müessese görmedim ben. Kaçak kullananları ihbar ediyoruz, ne yapabiliriz diyorlar. Haklı neden uğraşsın ki kaçak bedelini zaten tüketiciden alıyor. Zehir zıkkım olsun...
20 Şubat 2012 Pazartesi Saat 12:49
celal
TEDAŞ KENDİ BECERİKSİZLİĞİNİ KAÇAĞA BAĞLAMASIN
BU ŞEHİRDE KAÇAK KULANIMI VARSA TEDAŞTA ENGEL OLACAK ORTAK DEGİL BİR KURUMDA DURMADAN MÜDÜR DEGİŞİYORSA OPERESİYONLAR YAPILYORSA FATURASINI SAĞLAM ÖDEYEN VATANDŞLARIN SÜÇÜ NE BU ŞEHİRDE POLİS VE JANDARMA VE SAVCILAR VAR TEDAŞ İŞİNİ YAPSIN LÜTFEN
08 Şubat 2012 Çarşamba Saat 13:44
alaaddin muslu
kaçak kullanım
elektrik kesintileri yüzünden bütün urfalı hemşehrilerimin sık sık şikayetlerini okuyorum,şikayet eden insaların urfa da kaçak kullanım oranlarının%58 ile en büyük kaçak kullanıcısı il olduğunu bilmiyorlar...hem sapına kadar kaçak kullanacaksın;hemde pişkin pişkin kaliteli, batı illerinde olduğu gibi hizmet bekleyeceksin! bu değirmenin suyu nerden?şerefiyle vergisi ödeyen insanlar sizin yüzünüzden ağır faturalar ödüyorlar.kısacası hem asalak gibi pire gibi devletin sırtına yük ol... hemde verilen hizmeti beğenme ;bu kadar pişkinlik pes doğrusu,çüş ,ohaa
31 Ocak 2012 Salı Saat 11:39
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 7
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 417
Toplam Tekil 165544

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY