Karakter boyutu : 16 Punto 18 Punto 20 Punto 22 Punto
Mahmut DEMİR
mahmut__demir@windowslive.com
Sayın Faruk Çelik’e Mektup 3
16 Ocak 2012 Pazartesi Saat 17:02

Akçakale’ye Neden Sgk Binası Açılmıyor?

Şanlıurfa milletvekilimiz ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik’e araştırmamız neticesinde ilçemizin bir takım problemlerini eksiklerini köşe yazımda aktarmaya çalışıyorum. Bu 3. köşe yazım olacak 1. ci köşe yazımda Akçakale tarım cezaevi ile ilgili yazı yazmıştım.2. yazımda yeşil kartlı ve SGK’lı vatandaşlarla ilgili yazımı yazmıştım.3. köşe yazımda sağlık problemleri ile devam ediyoruz.

Akçakale ilçesinin nüfusu 100 bin sınırlarında Harran ilçesinde katarsak 200 bin Şanlıurfa’nın diğer bir kaç ilçesinde SGK müdürlüğü açılırken toplamda 200 bin nüfusu olan ve oylarının %85’ini Ak partiye veren ilçede SGK binasının açılmamasına bir anlam verememekteyiz. Yeşil kart döneminin bitmesi ile vatandaşların büyük çoğunluğunun SGK binasına gitmesi gerekmektedir. Bununla beraber özürlü çocukları olan vatandaşlarımız her ay reçetelerini SGK il müdürlüğüne vermek için gitmeleri Bürokrat ve Siyaset erkânını vicdanen rahatsız etmiyor mu? Akçakale’nin köylerinden gelen ve merkezde oturan vatandaşlarımız için Akçakale ilçesinde SGK müdürlüğünün açılması doğru atılmış bir adım olmazmı? İktidar il encümenleri Şanlıurfa’ya gittikleri zaman gerek toplantılarda gerek bire bir görüşmelerde hangi problemleri iletiyorlar gerekli mercilere doğrusu merak ediyorum! Akçakale ilçesinde hiç problem yokmuş gibi toplantıdan toplantıya ile giden encümenleri kınıyorum.

Sayın Bakanımız ve Şanlıurfa milletvekilimiz Sayın Faruk Çelik beyden Sayın Kaymakamımız Şefik Aygöl beyden Sayın belediye Başkanımız Abdulhakim Ayhan beyden Akçakale halkı adına Akçakale’yi Geliştirme Derneği Başkanı olarak Akçakale’ye SGK binasının açılması için gerekli çalışmaların başlatılması ricasında bulunuyorum. Saygı ve sevgilerimle

Bu yazı toplam 2956 defa okundu.
ismail CAN
RECEP İVEDİK ÖRNEĞİ GİBİ
ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZDE OLSUN. DEYERLİ KARDEŞLERİM ve ABİLERİM SİZLERE NACİZANE FİKRİMİ SÖYLEME İHTİYACI DUYDUM, SÜLÇÜLİSAN EDER İSEM AF OLA.SAYIN BELEDİYE BAŞKANI,SAYIN BAKAN,SAYIN MİLLET VEKİLLERİ,SAYIN KAYMAKAM BEYLERE MEKTUP YAZARAK VEYA İNTERNET GAZETECİ KİMLİĞİ ALTINDA İŞİMİZE GELDİĞİ ŞEKİLDE YORUM YAPARAK BAZI PROBLEMLERİMİZİ ÇÖZEMEYİZ. BAZI YORUMLAR VE BAŞLIKLARI SİNEMA FİLM BAŞLIKLARINA DÖNDÜ, RECEP İVEDİK 1,RECEP İVEDİK 2, RECEP İVEDİK 3 GİBİ. BU MEMLEKETİN SAHİBİ SADECE BAKAN,MİLLET VEKİLLERİ, BELEDİYE BAŞKANI,KAYMAKAMIDIR SİZCE. MEMLEKETTE HİÇMİ ZENGİN İŞ ADAMI YOK. HİZMET ETMEK İÇİN İLLAKİ BELEDİYE BAŞKANIMI OLMAK LAZIM, Kİ ŞUANDAKİ BELEDİYE BAŞKANI ELİNDEN GELDİĞİNCE HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYOR KEZA AKÇAKALE AKÇAKALE OLALI BÖYLE BİR KAYMAKAM GÖRMEDİ, İNSAN VİCDAN DEMEKTİR. SİZ DEYERLİ GAZETE ve BASIN MENSUBU KARDEŞLERİM KAÇ KİŞİSİNİZ ARANIZDA ANLAŞIP 1 veya 2 KİŞİYİ BASIN KİMLİĞİYLE ANKARAYA GÖNDERİP MEMLEKETİN SORUNLARINI MİLLETVEKİLLERİNE,BAKANA HATTA BAŞBAKANA ANLATSANIZ DAHA YARARLI OLMAZMI SİZCE. BEYAZ PERDE SENARYOLARINDA HER TÜRLÜ FİLM VAR, KOMEDİ,DRAMA,AKSİYON,KORKU vb. BİZİMKİ TRAJİK KOMİK OLMASIN LÜTFEN. UNUTMAYALIM BU MEMLEKET HEPİMİZİN.
01 Şubat 2012 Çarşamba Saat 14:06
halil ergün
Mahmut demir gerçeği
köşe yazılarını takip ediyorym.içten ve gerçek problemleri yazdıgın için teşekkür ediyorum.lisedeki gibi yine çekinmiyorsun yine inandıgın dogru ise her yerde söylüyorsun ben seninleyim kardeş Allaha emanet ol
27 Ocak 2012 Cuma Saat 18:38
İSMAİL ERDEM
mahmut kardeş teşekkür
Mahmut kardeşimizden Allah razı olsun.takip ettigim kadarıyla sürekli ilçenin eksiği olan konuları gündeme alıyor.ve hep haklı çıkıyor.ilçenin eksiklerini yerinde tespit ettiği için Akçakaleli biri olarak kendisine teşekkür ediyorym Allah razı olsun
24 Ocak 2012 Salı Saat 20:19
M.Demir
Açılım Şart
Sadece Sgk hizmeti değil, bakınız bir özel banka kuruluşunun küçük pilot bir şubesi dahi açılmıyor Akçakale'de. Sahipsizliğin resmi bu olsa gerek. Oy için herkes meydanda ama hizmete gelince herşey aynı ve değişmeyen vaatlar senaryolar vs... Bu durum karşısında halk ne yapsın? Bir sgk işlemi için kişi nasıl Şanlıurfa'ya gidiyorsa, banka işlemi içinde gidiyor. Yani ilçeye hizmet ve kalkınma dokunuşu malesef yapılmıyor.
17 Ocak 2012 Salı Saat 02:33
mehmet
Mahmut demire şapka çıkartıyorum
evet mahmut demir yine her zamanki gibi dogru bir konuyu ele almış.teşekkür ediyorum tebrik ediyorum böyle bir kardeşimizi il genel meclis üyesi neden yapmıyoruz
16 Ocak 2012 Pazartesi Saat 17:35
YAZARLAR
Celal ÇİFTÇİ
VİDEO HABERLER
ANKET
AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
İYİ
ÇOK İYİ
VASAT
KÖTÜ
BİR FİKRİM YOK
SİTE İSTATİSTİKLERİ
Aktif Ziyaretçi 8
Dün Tekil 425
Bugün Tekil 417
Toplam Tekil 165544

© 2010 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek: info@akcakale.com | Web Tasarım ve Programlama Geliştirme: Ahmet Emre AKAY